2777
2789

بهمن ماه سال پیش موقع پیاده روی پام پیچ خورد شدید

نه ورم داشت نه کبودی

فقط درد داشت یکم

۲ ماه همونطوری رفتم پیاده روی

کم کم شروع کرد ورم کردن

درد شدید نمیزاشت رو پام وایستم

رفتم ام آر آی گفتن کشیدگی تاندون مچ پا

۱۵ جلسه رفتم فیزیوتراپی

الان یکساله کلا از کار و زندگی افتادم 

حتی تو کوچکترین کارای خونه و بچم موندم

وزنم بشدت رفته بالا چون تحرک ندارم رو پام

نمیدونم دیگه چکار کنم😭😭

خدا نکنههه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتل نمیشه استفاده کنی؟ من هرکیو دیدم مشکلات اینجوری داشته با ثابت نگه داشتن  بهتر شده اینطوری ک ...

یعنی بدم گچ بگیرم؟

اتفاقا یه دکتری گفت یکماه گچ بگیر ولی یکی دیگه گفت همونموقع که پیچ خورده باید میرفت تو گچ ن الان بعد یکسال

عزیزمم درکت میکنم بخدا خیلی پا مهمه. منم پام پیچ خورد خیلی گرفتار شدم. ام آر آی دادم گفتن هنوز پات از چند جا رباط هات پاره س‌. چقدر هزینه دوباره گچ گرفتم.

الانم که باز کردم بازم درد میکنه. 

نه آدم میتونه به زندگی برسه نه بچه.

بازم مشکل من نهایت ش عمله.

البته فکر کنم کار شما سختترع

یعنی بدم گچ بگیرم؟ اتفاقا یه دکتری گفت یکماه گچ بگیر ولی یکی دیگه گفت همونموقع که پیچ خورده باید می ...

میدونی من خودم مچ دستم صدمه دید گفتن گچ که نگرفتم یه دکترم گفت دیره دیگه. ولی گفتن استراحت کنه مچ، زیاد خم و راست نکنی مچ رو.منم تقریبا یه سال و نیم دستم و آتل می بستم هم به کارام میشد برسم تقریبا هم خیلی مچ رو تکون نمی‌دادم که حرکات سنگین داشته باشه بعد کم کم بهترشد الان شکرخدا خیلی بهتره بازم باید مراقبت و داشته باشم اما دردهای زیاد و همیشگی نداره. چندنفریم از دوستان و آشناها مشکل واسه پا و شانه شون پیش اومد همین کار و کردن. البته مصرف کلسیم و شیر و سنجد و ویتامین دی اینا هم زیاد داشته باش