2777
2789
عنوان

صداهای ریز

107 بازدید | 13 پست

شما اعصابتون خرد نمیشه ؟ مثلا صدای چای کسی که هورت می‌کشه ، یا صدای ملچ ملوچ غذا ، خیلی عصبی میشم ، یه حس بدی بهم دست میده .... چی کار کنم ؟ دکتر هم رفتم ، مشاور هم رفتم اثری نداشت ...

من روانی به تمام معنا میشم اون لحظه 

داداش شم طفلی هیچوقت کنارم غذا نمیخوره میگه ملچ ملوچ میکنم حرفم میزنی

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 
من روانی به تمام معنا میشم اون لحظه  داداش شم طفلی هیچوقت کنارم غذا نمیخوره میگه ملچ ملوچ میکن ...

خیلی بده ، خودمون هم از اینکه بقیه رو ناراحت میکنیم عصبی تر میشیم ...

خیلییییییی حس بدیه ، اصلا سیستم روانیم بهم می‌ریزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط صدای اعلان گوشی یا تق تق تایپ کردن وای حالم بدمیشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سختروقتیه که نمیشه اعتراض کردوبایدتحمل کرد

وایییییی که خیلی بده مخصوصا وقتی تو جمع باشی .....

حالا ، من سر سفره تلویزیون روشن میکنم صداش زیاد که کمتر اذیت بشم ...... ولی مامانم میگه بدون تلویزیون با آرامش غذا بخور 😑

خیلی بده ، خودمون هم از اینکه بقیه رو ناراحت میکنیم عصبی تر میشیم ... خیلییییییی حس بدیه ، اصلا سیس ...

ارهعذاب وجدان بعدش خیلی بده

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 
اونم یه جور بده 

بدجور بده بخداااهه من هیچی حرصی نمیکنه جز اینای ک گفتم مخصوصا شبا😪😪😪😪

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
توی سکوت محض ، صدای تق تق تایپ .... وایییییییی حتی فکر کردن بهش عصبی میشم

هرشب باهاش مواجهه میشم انکار دارم عصبی میشم