2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سندروم داون های ریسکه عزیزم ولی چون سنت کمه احتمال زیاد بچه سالمه 

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

عشق دلم احتمالا ارجاعت میدن برای سلفری

ریسک سندروم دان داری

اصلا غصه نخوری ها

ریسکت یک به ۲۴۹ هست یعنی اگه ۲۴۹ تا بچه باشن یکی شون مبتلا میشه

حالا میری سلفری میدی که مطمئن شی دور از جون زبونم لال اون یک بچه نیست

اکثرا هم توی سلفری نتیجه شون خوبه 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
عدد ان تیم ۴ بود

خیلی بالاس😥😥 احتمالا بفرستن  سلفری 

به امید خدا سالم باشه

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
عشق دلم احتمالا ارجاعت میدن برای سلفری ریسک سندروم دان داری اصلا غصه نخوری ها ریسکت یک به ۲۴۹ هست ...

بخاطر ان تیم که ۴ بود فرستادنم سلفری دادم ولی هنوز جوابش نیومده

غربالگری رو ممنوع نکردن عمامه دارای...؟ چطوری میشه انجام داد؟

گفتن ممنوعه ولی داره انجام میشه خدا رو شکر.

اگه انجام نشه فاجعه میشه تو مملکت

اینو من هیچ کارِ هم میدونم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
غربالگری رو ممنوع نکردن عمامه دارای...؟ چطوری میشه انجام داد؟

@نی_نی_یار_شب  

نگران نباش گلم برای مامانم اون موقع میگفتن بچت هزارتا مریضی ومشکل داره رفت سلفری گفتن سالمه الان 12 سالشه فوقولعاده باهوشه 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂