2777
2789
عنوان

خانم هایی که باشگاه میرید تشریف بیارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست
عزیزم شما تجربتون زیاده من میخوام شکمم اب بشه و رون و باسنم بزرگ بشه، دوچرخه ثابت این انتظارمو براور ...

عزیزم وقتی لاغر بشی همه جای بدنت لاغر میشه بخوای رون باسنت درشت شه اره سنگین بزنی بهش حجم میده اونم روزی بیست دقیقه بله روشکمتم تاثیر داره البته رو کل بدنت ولی خوب بیشتر رو رون پات الان یه  کارگر که با دستاش فعالیت داره عضلاتش قوی تر از یه کارمنده پس وقتی دوچرخه میزنی پات بیشتر درگیر میشه وبزرگتر وعظله ای میشه 

عزیزم وقتی لاغر بشی همه جای بدنت لاغر میشه بخوای رون باسنت درشت شه اره سنگین بزنی بهش حجم میده اونم ...

ممنونم عزیزم اخرش کل بدنم لاغر میشه؟ یا اگه سنگین بزنم شکمم اب مبشه و هم ران و با سنم بزرگ تر؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم اخرش کل بدنم لاغر میشه؟ یا اگه سنگین بزنم شکمم اب مبشه و هم ران و با سنم بزرگ تر؟

گفتم شکم ات اب میشه و ران باسنت درشت ولی خوب روکل بدنام تاثیر داره ورزش تو کل بدن تاثیر داره ولی بیشتر پاهات که درگیری بیشتری داره

گفتم شکم ات اب میشه و ران باسنت درشت ولی خوب روکل بدنام تاثیر داره ورزش تو کل بدن تاثیر داره ولی بیش ...

گلم دنده سنگین بزنم؟ تا هم ران و باسن بزرگ بشه هم شکم تخت خوبه اینجوری؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم اخریشه😘

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫