2777
2789
عنوان

پولمو چیکار کنم

309 بازدید | 14 پست

نه اون قدریه که بتونم یک ماشین خوب بخرم فقط ماشین چینی گیرم میاد ،نه قدریه که بتونم خونه بخرم ، یک نفر میگه خرید و فروش ماشین یک نفر میگه طلا بخر یکی هم میگه بذار بانک سودشو هرماه طلا بخر باز. چیکار کنم به نظرتون؟ نقدا ۱۳۰ دارم اینور اونور جمع کنم حدود ۷۰۰

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا ضرر

والا یکی از دوستام شوهرش طلا فروشه خیلی وقته میگه بیا طلا بخر صعودی هی بالا خواهد رفت فعلا ک راست میگف

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

چند سال پیش دار و ندارم ۲۱ تومن بود،یه پراید۱۱۱ گرفتم.

اردیبهشت ۱۶۰ فروختم،پس اندازم رو گذاشتم روش ۲۰۶ گرفتم.

الان شده بالای سیصد میلیون!

فقط یه چیزی بخر! 

♾️ما جهانی را که می بینیم، توصیف نمی کنیم؛ ما جهانی را که توصیف می کنیم، می بینیم.♾️
فک کنم بتونی ۲۰۷ بخری

ماشین یک پژو پارس دارم میخواستم یک چیز درست درمون بگیرم

ی شغل آزاد راه بندازز

شغل دارم فرصت کار دیگه ندارم واقعا

یه تکه زمین حواشی شهر ، روستاهای اطراف گیرت نمیاد؟؟

زمین دارم یکی. میخوام یک چی باشه پولم واقعا حیف نشه بتونم بعدا بذارم رو پول خونه ام،یک خونه بهتر بخرم

واقعا موندم چیکار کنم خیلی وقته دارم سبک سنگین میکنم مغزم ترکیده. پولو با زحمت دراوردم میترسم بی گدار به آب بزنم

زمین دارم یکی. میخوام یک چی باشه پولم واقعا حیف نشه بتونم بعدا بذارم رو پول خونه ام،یک خونه بهتر بخر ...

عزیزم زمین خوش مشتری تره بعداً بخوای بفروشی .

خونه فروشش سخته 

ماشین هم استهلاک ، لاستیک بیمه روغن و... کلا هزینه است 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی