2777
2789

من بخوام سنتور بگیرم از این مدلا که یکی دو میلیونه جواب گوعه ؟ فقط برای دلم می‌خوام بزنم نه خیلی حرفه ای 

به نظرتون خوبه بگیرم ؟ 

و اینکه ی جای خوب معرفی کنید لطفاً برای خریدش

اخی منم سنتور میزنم اگه نمیخوای بری کلاس اره خوبه که بگیری ارومت میکنه خیلیی زیاد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی حرفه ای نمیخوای باشی آره،حالا بعدا هروقت خواستی میفروشی خوبشو میخری،باید بسپاری یکی که سر درمیاره برات بگیره

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
اگه خیلی حرفه ای نمیخوای باشی آره،حالا بعدا هروقت خواستی میفروشی خوبشو میخری،باید بسپاری یکی که سر د ...

کسی رو نمی‌شناسم 

اگر امکانش هست راهنمایی کنی از کجا تهیه کنم یا چجوری باید باشه ساز 

سازو فقط باید زیر نظر یه استاد یا کاربلد بخری .  باید توسط اون شخص تست بشه

کسی رو نمی‌شناسم 

اگر امکانش هست راهنمایی کنی از کجا تهیه کنم یا چجوری باید باشه ساز 

کسی رو نمی‌شناسم  اگر امکانش هست راهنمایی کنی از کجا تهیه کنم یا چجوری باید باشه ساز

خب تو میخوای واقعا ساز زدن یاد بگیری یا همینجوری برا دل خودت میخوای؟

اگر همینجوری میخوای که برو هرچی عشقته بخر

اما اگر میخوای کلاس بری و یاد بگیری ، برو آموزشگاه موسیقی شهرتون ، اونجا از استاد سنتور بخواه کمکت کنه . خرید ساز باید حضوری باشه

خب تو میخوای واقعا ساز زدن یاد بگیری یا همینجوری برا دل خودت میخوای؟ اگر همینجوری میخوای که برو هرچ ...

میخوام یاد بگیرم برم کلاس نمیگه سنتور گرون تر بگیرم ؟ 

کلاس رفته بودی؟ 😍

اره چند جلسه ولی 

استادش مرد بود بعد من کلا راحت نبودم اومدم بیرون دیگه وقت نشد برم کلاس دیگه ای 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
میخوام یاد بگیرم برم کلاس نمیگه سنتور گرون تر بگیرم ؟ 

اخه ۲ تومن بدی به ساز بعد همه ی نوتاش ناکوک باشه صداش بد باشه ، چجوری میخوای یادبگیری . اصلا شدنی نیست . 

استادای موسیقی تا جایی که بشه کمک میکنن ارزون ترین سازی رو بگیری که بتونی باهاش استاندارد نوازندگی کنی .