2777
2789
عنوان

تو یا شما

292 بازدید | 13 پست

خانما کیا شوهرشونو" شما" خطاب میکنن؟ 

تا حالا دیدید کسی بد بدونه که زن شوهرشو تو خطاب کنه؟ و حتی از خانمای جوون این توقع رو داشته باشه که شما بگه؟ 

به نظرتون این طرز فکر خیلییی قدیمی نیست؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو دیدم که وقتی بهم میگن شما یعنی با هم قهرند

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

شما رسمیه یعنی حد خودتو داشته باش و وارد حریم شخصی من نشو، تو یعنی صمیمیت، مشکلی نیس وارد حریم شخصی من بشی.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
بستگی به شخصیت ادما داره من حتی دیدم اسم طرفو خالی صدا نکردن قبلش اقا یا خانوم گفتن

والا من 26 سالمه احساس پیری میکنم اگه بگم شما

هنوز بعد چند سال زندگی این مشکلو دارم 

نمیتونم بگم شما 

والا من 26 سالمه احساس پیری میکنم اگه بگم شما هنوز بعد چند سال زندگی این مشکلو دارم  نمیتونم ...

منم نمیگم 

ولی تو جمع مخصوصا کسایی که باهاشون تعارف داریم سعی میکنم احترامشو خیلی نگه دارم اما خودمون دوتا خیلی راحتیم باهم

همسرم دنياى من👫
چی جوابشو میدی؟ 

راستش چون کلا آدمیه که زیاد دخالت میکنه تو کار دیگران بخاطر همین خیلی جدی بهش گفتم هر کسی هر جور دلش بخواد زندگی میکنه ما اینجور با هم راحت تریم

اما اگه کس دیگه ای بود اینجور نمیگفتم