2777
2789
عنوان

کمک کنید بچه ام....

322 بازدید | 25 پست

بچه ام دو روز تو تب شدید بود الان سرفه های خشک شدید می کنه بردمش دکتر آزیترو نوشت و آدلد کولد و شربت باریج. خیلی سرفه های شدید که نمی تونه حرف بزنه گلوش هم درد می کنه. لیمو شیرین دادم. موز دادم. آب انجیر. سینه اش را گرم کردم. بخور دادم. شلغم دادم. الان هم شکم روش گرفته . چیکار کنم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش بد نیست گلوش درد میکنه.

دختر منم همین جوری شد دقیقا دوره آزیترو هم تموم شد بازم کلی سرفه میکرد دوباره بردم دکتر اسپری داد یک مقدار بهتره تا ببینیم چی میشه

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
دختر منم همین جوری شد دقیقا دوره آزیترو هم تموم شد بازم کلی سرفه میکرد دوباره بردم دکتر اسپری داد یک ...

بچه ام تو خواب سخت نفس میکشه. دیر از جون عزیز شما آیا ایشون هم همینجوری بودند؟

بچه ام تو خواب سخت نفس میکشه. دیر از جون عزیز شما آیا ایشون هم همینجوری بودند؟

نه اسپری بینی میزنی هر چهار ساعت؟

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است

دکتری ک پسرمو میبرم پیشش برای سرفه ازیترو رو اصلا مناسب نمیدومه میگه سینه رو خشک میکنه

سر کرونای پسرم چون روز فرد بودحای دیگه بردم ویزیت آزیترو دادن سرفش بدتر شد

روزبعد بردم میش دکتر خودش سالبوتامول داد با اولین دوزش سرفش کم طد

دو سالاله ک نیبرم جاش اصلا آزیترو نداده یا نئوفیلین داده و   برای کروناشم ک سرفه وحشتناک داشت سالبوتامول داد عالیه نسخته هاش