2777
2789
من یکی سراغ دارم ۴۰سالشه هنوز میگه زوده

اون دیگه یا شوته، یا تعطیل یا اینکه عشوه شتری میاد برات جسارتا!!!! 

با یه نخود عقل هم راحت میشه واقعا فهمید چهل سالگی سن زودی نیست برای ازدواج بلکه هم خیلی دیره!

کاربری  سال ۹۷ من بی جهت تعلیق شد، بخاطر بحث با یک احمق و حرف حق زدن! 

من توی ۳۲ سالگی موقعیت ازدواج داشتم... بنظرم دیر نیست فقط تب و تابت مثل دوران بیست سالگی نیست... در ضمن اگر موقعیت خوبی پیش اومده ازدواج کن ... عقل خیلی کاملتر میشه... فقط بعدش مثل من نگران سن بارداریت باش ... نترس فقط زمان از دست ندی

قهرمان خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا اگه ۲۵ ازداوج  کرده بودی میخواستی چه کار مفیدتری انجام‌  بدی؟ولا روح و روانت از خواهرشوهر مادرشوهر  قسط بچه داری ده سال ریلکستر  بوده

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
🤣🤣🤣🤣واای ...البته اون بزرگواری که  من میگم آقاست 😂😂😂

خب یه اشاره میکردی گلی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 برای آقا بین سی تا ۳۵ برای ازدواج خوبه😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

کاربری  سال ۹۷ من بی جهت تعلیق شد، بخاطر بحث با یک احمق و حرف حق زدن! 

ببین من تو 20سالگی ازدواج کردم الان سی سالمه همسرمم خیییییلی خیلی خوبه ولی من خسته ام داغونم لهم چون جونی نکردم مسافرت نرفتم کافه نرفتم دوستی نداشتم تو اوج شادابی درگیر زندگی و بچه و قسط خونه و .... اینا شدم الان سی سالمه دیگه 20سالگی اون شور و شوق اون انرژی برنمیگرده حسرت میخورم ک اشتباه کردم تو سن پایین ازدواج کردم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

مادر شدن بیشتر واختلاف سنی زیاد بابچه

عزیزم من ۳۵ ساله باردار شدم . بارداری موفق داشتم . زایمان موفق. بلحاط پزشکی از ۳۵ به بعد بارداری ها باید با توجه ویژه باسه هر چه سن از ۳۵ بیشتر توجه بیشتر‌ مخصوصا ۴۰ به بعد . حال و هوای مادر هم فردی هست که ایا حوصله داره یا نه . اختلاف سنی هم این قسمتی از قصیه فرزندآوری هست .که شما وقتی سن ۳۵ بچه دار میشی باید باید باید خودت رو حفط کنی . همه جوره . که از بچت جا نمونی.این برای مادرهای سن کم هم هست اما ۳۵ به بعد بیشتر باید مراقب باشیم. تنها موردی که دیره اینه بخوای دوتا بچه داشته باشی.فاصله زیاد بین بچه نمیشه داشته باشی . بهتره تا ۴۰ زایمان ها رو انجام بدی. توکلت بخدا احوال خودت رو حفط کن از روحی و جسمی انشاالله زندگی خوبی در پیش داری