2777
2789
عنوان

کرم واژینال و خونریزی بعدش

2418 بازدید | 9 پست

خانوما من تازه عروسم و خیلی رابطه زیادی نداشتم عفونت قارچی گرفتم و دکتر بهم ازاین پماد داده میله رو میبرم داخل نمیره باید ب زورفشارش بدم ک بعدش خونریزی دارم الان.چیکارکنم؟ب دکترگفتم گف درست نمیزنی زخم شده .ایستاده میشه؟

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
شل کن خودتو😐

نمیشه بخدا.میخابم هرکاری بگی میکنم تا نصفه ب زور میره داخل اونم با درد.یادمه یکی گفته بود ایستاده پمادواژینال استفاده میکنه .ایستاده اذیت نداره؟

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه بخدا.میخابم هرکاری بگی میکنم تا نصفه ب زور میره داخل اونم با درد.یادمه یکی گفته بود ایستاده پم ...

لولش که خیلی باریکه چرا خون میاد چرا برور میره شاید هنوز اون اتفاق نیوفتاده. لوله رو با ژل لوبریکانت که روان کنندس چرب کن لیز میخوره .

سلام عزیزدلم

خوبی

میشه لطف کنی ادرس یا شماره سیدی که گفتی البرز هستو بدی 

لطفا لطفا بهم کمک کن کارم خیلی گیره

پاییز ۱۴۰۲ قلبم ذهنم آرومه آرومههه😍😍منو بخشیده زندگیم پر از آرامشه خدایا شکرت خدایا هزار مرتبه شکرت❤️💕😍
نمیشه بخدا.میخابم هرکاری بگی میکنم تا نصفه ب زور میره داخل اونم با درد.یادمه یکی گفته بود ایستاده پم ...

الهام جان عزیزم. ازتون خواااااهش میکنم شماره اون اقای سیدی که گفتینو بهم بدین. خیلی گرفتارم یه مدته. خواهش میکنم اگه پیام منو میبینید جواب بدین