2777
2789

واییی واسه من خیلی ضایعس 

کلاس چهارم زدم 

پسرای فامیل مسخرم میکردن میگفتن سیبیل داری صگ سیبیلی  بعدش از اونور انقد مسخره کردن زدم زیره گریه (بچه بودم خو)😔😂

بعدش از اونور زنداییم اومد گفت سیبیل چیه مگه میزنن نگا منم زهرا(دخترش) سیبیل نداریم زدیم منم برداشتم زدم  مامانممم براش مهم نبود/

بعدش رفتم راهنمایی فهمیدم اصن دخترا سیبیل نمیزنن عیبه منم از اونموقع دیگه تا الان که دبیرستانم دیگه دست نزدم🤣

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)

۱۸ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبیرستان بودم

قبلش زیاد تابلو نبود

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

دهم بودم تو مدرسه بند انداختیم

ولی خیلی معلوم نبود

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم

منکه دهه شصتی ام و مادرم نمیزاشت دست ب صورت ببرم ، اما دخترامو از کلاس چهارم گذاشتم سبیل بردارن ، بیشترم داداشای خودم بهشون گیر میداد برا سبیلاشون مسخرشون مبکردن

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗