2777
2789
عنوان

گاو🥺

145 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.

پام شکسته و قلم گاو درست کردیم الان آبش باید تو غذام بریزن یا روغنش رو؟؟ مامانم روغنش از ابش جدا کردهه الان موندهه کدوم باید بریزن

میشه بگین لطفا

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

وا باید اونقدر بپزه با حرارت کم که آب و روغنش ادغام بشه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلم گاو خوبه ها اما برای شکستگی ما پاچه گاو درست می کنیم مثل کله پاچه اون مقویه

الان سه روز آب پاچه خوردم

زود جوش میخورهه اینطوری

الان سه روز آب پاچه خوردم زود جوش میخورهه اینطوری

آره عزیزم یه طبیب هم هست سنتیه خودش یه ترکیبات داره برای شکستگی استخوان اسمش قرص کلسیم باشه فک کنم اونم خیلی خوبه

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
اشتباه درست کرده مامانم؟

نه عزیزم ببین من سالها س میخرم

تو بیشتر غذاها استفاده میکنم با حرارت کم از شب میذارم بپزه تا فرداش 

هر چی آروم تر بپزه روغنش بیشتر در میاد

جوری که مثلا اگه یه قابلمه آب می‌ریزی اونقدر جا بیفته که اندازه سه تا لیوان آب بمونه ازش 

وقتی میذاری سر بشه کاملا عین ژله میبنده کامل

بعد میذاری فریزر یا یخچال هر دفعه اندازه یه فنجون به سوپ یا خورشت یا هر چی اضافه میکنی 

من میریزم تو ظرفای کوچیک قالبی قالبی جدا کنم راحت

اما اگر میخوای حالت آبگوشتی بخوری آب و روغنش رو باهم بخور لیمو هم داشتی استفاده کن چون چربیش بالاست حالتون بد نشه

ببخش انقد طولانی شد😃

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
نه عزیزم ببین من سالها س میخرم تو بیشتر غذاها استفاده میکنم با حرارت کم از شب میذارم بپزه تا فرداش& ...

عزیزم من مامانم رو غنش جدا کردهه الان اگه از قسمت ابش یکم تو آب پاچه بهم بدهه خطرناکه؟

عزیزم من مامانم رو غنش جدا کردهه الان اگه از قسمت ابش یکم تو آب پاچه بهم بدهه خطرناکه؟

نه بابا کل خاصیتش تو روغنشه یعنی اون روغن باعث جوش خوردن شکستگی میشه