2777
2789
عنوان

آمپول hcg

69 بازدید | 6 پست

سلام من امروز ۱۲قاعدگیمه امروز امپول بارداری زدمیاعت۱ فردا هم یکی دارم که بزنم سوال من اینه من کی باید اقدام به بارداری و نزدیکی داشته باشم؟ من هیچی بلدنیستم بگین توروخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۴ ساعت یا ۳۶ ساعت بعد مطمنی دوتا دکتر داده با فاصله بزنی یکی کافیه .مثلا امروز ۱ زدی فردا صب اقدام داشته باش به تغذیه تونم برسین بدون استرس یه راب طه ی عالی داشته باشین ایشالله بگیره اینم بگم زیاد خودتو درگیر این امپولا نکن سنگ میشه اضافه هاش توبدن

یعنی ازفردا؟

ببین بستگی داره به خودتون من دکتر رفته بودم که گفت اگه میتونی هرشب اگه نمیشه شب در میون حتما انجام بشه..میخوای آمپول و زدی نزدیکی داشته باش .فقط بعدش نکات و رعایت کن و تا احتمال بارداری بیشتر بشه

۲۴ ساعت یا ۳۶ ساعت بعد مطمنی دوتا دکتر داده با فاصله بزنی یکی کافیه .مثلا امروز ۱ زدی فردا صب اقدام ...

اره فردا هم یکی دارم یعنی فردا اقدام نکنم پس فردااقدام کنم؟

اره فردا هم یکی دارم یعنی فردا اقدام نکنم پس فردااقدام کنم؟

من دوسال ازاین امپولا زدم یا یکی میدادن یا دوتا رو تویک سرنگ میزدن تو اون یکی رو به نظرمن نزن ساعتش رو گفتم دیگه فردا صب اقدام کن پس فردا شب سه شنبه صب چهارشنبه شب جمعه صب تنطیم کردم برات