2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 3 ماهه پریود نشدم ماه پیش ی روز لکه بینی بود فقط. 25 روز قرصشو خوردم روزی دوبار. از دیروز قط کردم. باید 5 روز فاصله بندازم بعد دوباره بخورم. 

فعلا 26م موعد پریود همیشگیمه. ولی ازوقتی قرصشو خوردم سینه دردم قط شد قبلش تیر میکشید

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

من دیگ نمیخام دارو شیمیایی بخورم چندماه متفورمین خوردم منظم بود دوباره قاط زد... دارم پیازدرمانی و انجیر و هویجم انجام میدم تا هورمونام خودشون تنظیم بشن ن با زور دارو شیمیایی 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

این قطره چون باعث میشه پریودیت تنظیم بشه برا همین زودتر باردار میشی تو اینترنت سرچ کن طرز استفادشو نوشته فکر میکنم اگر برای تنظیم پریودیت بخوای یه روش استفاده داره اگر هم برا بارداریت بخوای یه روش دیگه ،اگر باردار باشی مواظب باش استفاده نکنی چون خوب نیس باعث سقط میشه 

میگفتن تلخه زهر ماره . منکه خوردم با نصف فنجون اب . اصلا مزه بدی نداشت . قرصش و شنیدم باید ۲تا صبح ...

شمانتیجه گرفتی بااین قطرع

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
میگفتن تلخه زهر ماره . منکه خوردم با نصف فنجون اب . اصلا مزه بدی نداشت . قرصش و شنیدم باید ۲تا صبح ...

سلام عزیزم، شما با ویتاگنوس باردار شدی؟‌

چطوری مصرف کردی برای بارداری؟

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
سلام عزیزم، شما با ویتاگنوس باردار شدی؟‌ چطوری مصرف کردی برای بارداری؟

سلام عزیزم بله ولی قطع مصرف دوفاستون، ایروبیک و بیخیالی هم بی تاثیر نبودن 

از اول سیکل تا 23سیکل .  روزی دوبار صبح ناشتا 40قطره ویتاگنوس و یک عدد قرص آگنوگل و شب قبل از شام هم همینطور 

دمنوش دارچین و زنجبیل . 

سلام عزیزم. بله خداروشکر. البته موارد دیگه ای هم بی تاثیر نبودن مثل قطع کردن قرص دوفاستون  ورز ...

خداروشکرمنم دارم مصرفش میکنم ولی روزی سه دفعهدمیخورم راستی تاچندروزخوردین؟؟

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭