2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله خیلی باید داشته باشی خیاطی خیلی حوصله میخواد تمیز کاری مهمه اگه علاقه داشته باشی خیلی کارت میگ ...

نمیشه فقط طراحی کرد و خیاط بدوزه؟من منظورم صرفا طراحی لباس هست

کجا میتونم دوره ببینم و یه توضیح کلی از رشته و اینکه باید طراحیم خوب باشه؟ کلا هرچیزی که باید بدونم ...

اره دیگه طراحیه دوخت باید طراحیت خوب باشه مانکن میکشی لباسو روش طراحی میکنی یکم خرجم داره گفتمت حوصله هم میخواد از همچی ایده بگیر سعی کن خودت چیز جدید بسازی موفق میشی خیاطیتم باید تمیز کار کنی ریز کاریت خوب باشه تمرین کنی اوکی میشه 

نمیشه فقط طراحی کرد و خیاط بدوزه؟من منظورم صرفا طراحی لباس هست

اگه میخوای دورشو ببینی باید خیاطیو یاد بگیری بدونی چی به چیه طیراحیم همون موقع یاد میدن بعدش که مدرک گرفتی میتونی طراحی کنی طرح هاتو بفروشی یا خودت روش کار کنی دیگه نیازی نیست خودت خیاطی کنی اون موقع

رنگارو یاد میدن اناتومی بدن و نوع و جنسه پارچه اصول پایه های دوختو ....خیلی چیا یاد میدن تا حرفه ای بشی مثلا اگه ندونی چجوری یه پارچه چ حالتی وایمیسه نمیتونی طراحیشم کنی 

اگه میخوای دورشو ببینی باید خیاطیو یاد بگیری بدونی چی به چیه طیراحیم همون موقع یاد میدن بعدش که مدرک ...

پس باید خیاطی بلد باشم بعد برم سراغ طراحی لباس

مرسی