2777
2789
عنوان

لطفا بهم کمک کنید

127 بازدید | 24 پست

من همسرم خیلی بددهنه و فحاش وقتی فحش هم میده هرچیز رکیکی هست بهم میگه که سردم کرده اصلا نمیتونم یه لحظه هم باهاش درباره ی هرچیز حتی ساده ای حرف بزنم فوری بهم میریزه گاهی ازش اجازه میگیرم میگم میتونم یه چیزی بگم دعوا نمیکنی فحش نمیدی میگه نه مثلا میگم بریم بیرون دور بزنیم حالم یجوریه یهو داد میزنه فحش میده گاهی میگم بریم بیرون باهم حرف بزنیم که تو خونه فحاشی نکنه همسایه ها بشنون شاید اونجا این کار رو نکنه اما براش مهم نیست یهو جلوی مردم داد و فریاد میکنه و از خجالت اب میشم دیگه خسته شدم بهش گفتم ازین به بعد تلفنی حرف بزنیم میگه باشه بازم پشت تلفن پیش همکاراش فحش کشم میکنه بهش میگم پیام بدم میگه باشه اما نمیخونه و جوابی نمیده خیلی حس تنهایی و خستگی دارم و با هیچکس نمیتونم حرف بزنم نمیدونم باید چکار کنم؟

نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه؛

ولی من اصلا حد وسط ندارم!

یا یکیو انقد دوس دارم که رو کوچک ترین کارش حساسم؛

یا اصلا زنده مرده طرف برام اهمیتی نداره!

فحش رکیک ...یعنی چی آخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم،بااین اوصاف همسرت نیاز به مشاور داره،

من خودم مشاور هستم ومیدونم که کاری از شما ساخته نیست

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
سلام عزیزدلم،بااین اوصاف همسرت نیاز به مشاور داره، من خودم مشاور هستم ومیدونم که کاری از شما ساخته ...

شما راهکار بذار جلوپاش.راهنماییش کن چیکارکنه و چه رفتاری داشته باشه.

ماهم دوتا چیز یادبگیریم

از اول اینطوری بودن یا بعدا اینطور شدن؟

اوایل اینجوری نبود حتی قبل ازدواج اونقدر رمانتیک حرف میزد میگفت اگه تو جمع مشکلی پیش اومد همدیگه رو صدامیکنیم یواشکی بهم تذکر میدیم اما الان انگشتمو میبرم بالا اجازه میگیرم بازم فحش کشم میکنه

بچه نداری جدا شو 

یه دختر دوازده ساله دارم که دیروز دیدم موهاش سفید شده چون محیط خونمون استرس زا و عصبیه دخترم تو مدرسه نمیتونه با بقیه کنار بیاد و بسازه همش معلمش میگه لجبازه حرف گوش نمیده وقتی به شوهرم میگم میگه خودت مقصری 

خییلی سخته،خییلی ناراحت شدم😔

دلم میخواد خودکشی کنم ادم توداری ام به کسی نمیتونم درد دل هم کنم خانواده ام نمیدونن اما دلم میخواد یبار برای همیشه خودکشی کنم

شما راهکار بذار جلوپاش.راهنماییش کن چیکارکنه و چه رفتاری داشته باشه. ماهم دوتا چیز یادبگیریم

اگه کمکی میتونید بهم کنید خیلی درمانده ام ۳۵سالمه اما امگاری پنجاه ساله ام خیلی داغونم

نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه؛ ولی من اصلا حد وسط ندارم! یا یکیو انقد دوس دارم که رو کوچک تر ...

یعنی هرچی فحش بده که تو کوچه خیابون هم نمیگن به من میگه انگار نه انگار ناموسشم 

شما راهکار بذار جلوپاش.راهنماییش کن چیکارکنه و چه رفتاری داشته باشه. ماهم دوتا چیز یادبگیریم

ببین خب وقتی کسی عصبیه و فحش میده باید جوری رفتار کنه که طرف وتو موقعیت عصبی شدن قرار نده تا به مرحله فحش دادن برسه

این خانوم هم باید مهارت مذاکره کردن رو بلد باشه یعنی یه تایمی که همسرش خسته و گرسنه نیست ازش بخواد باهم صحبت کنن و مدل و طرز حرف زدن خیلی مهمه بعد که باهاش اتمام حجت کرد اگر بعد اون ماجرا بازهم همسرش تکرار کرد خیلی جدی و محکم پای حرفی که زده وایسه و به هیچ عنوان کوتاه نیاد با همسرش قهر نکنه ولی کاملا سرسنگین بشه باهاش نگه نخنده حتی سر یه سفره غذا نخورن ایشون غذارو اماده کنه قشنگ میز و بچینه خودش غذاش و بخوره ولی صبر نکنه تا همسر بیاد که باهم بخورن،از طرفی غذای همسرشم آماده باشه یعنی بهونه دست همسرش نده که شرایط بدتر شه،جای خواب همدیگه رو به هیچ عنوان جدا نکنن اما پشتش و کنه ب همسرش بخوابه 

کلا میخوام بگم وظایف همسرداری و خونه داریش و تمام و کمال انجام بده تا مشکلی پیش نیاد اما با همسرش سرد باشه

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee