2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک خانگی یا شیرینی از بیرون با نسکافه + میوه فصل + اگه میتونی ی سینی فینگر فود یا سینی مزه هم بذار یا سالاد ماکارونی و تست الویه 

البته کسی از شما انتظار نداره و فقط کیک و نسکافه و میوه کفایت میکنه 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

کیک خانگی یا شیرینی از بیرون با نسکافه + میوه فصل + اگه میتونی ی سینی فینگر فود یا سینی مزه هم بذار ...

چرا فکرمیکنم اگه عصرونه نذارم زشته؟؟؟؟!!! 

عصرونه راحت و شیک به جز الویه چیزی به ذهنم نمیرسه، یه چیزی که از روز قبل آماده کنم و نیاز به گرم شدن هم نداشته باشه 

کشک بادمجون رو چجوری سرو کنم که نیاز به پهن کردن سفره نباشه؟ 

تارت بخر،توش رو با کشک بادمجون پر کن.روش ی پر نعناع یا نعناداغ برای تزیین.سرچ کنی عکسش هست(تارت کشک بادمجون)

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
آش هم خوبه منتهی باید آماده بخرم نمیتونم خودم سختم میشه 

از آش آسونتر مگه هست؟همه مواد خودشون میپزن فقط باید بشوری بخیسونی بریزی توی قابلمه فقط پیازداغ وسیر داغ وقتت رومیگیره.آش بیرون اصلا خوشمزه نیست تازه پیازداغ سیرداغش هم خشک ومجلسی نیست خودت باید درست کنی