کیست چند میلی بود؟ تنبلی تخمدان ربطی به کیست نداره. خانم ها بعضی دوره ها کیست ایجاد میکنن که دومان هم نکنن خودش رفع میشه
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم گفت یه 4یه 5 یه 35دقیق نمیدونم اونجا خودش سونو میگیره و دارو مینویسه
اهان.
رفع میشه عزیزم اصلا مساله مهمی نیست.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
ممنون عزیزم دکتر خودشم گفت مشکلی جدی نیس ولی خودم استرس دارم
دیگه استرس واسه وا خانم ها هست دیگه. باید یه چیزی پیدا کنیم واسش غصه بخوریم. نه عزیزم مشکلات حادتر از این داریم توانتو بذار واسه اونا. این مساله اصلا مهم نیست