2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان نامزدم خودش میگیره انشالله ک برات سرویس مورد علاقت رو بگیره 😁

مرسییی گللم 

مبارکت باشههه

انشاءالله همیشه پر از طلا باشییی😍😍

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
چیزی خواست بخره خیلی نگو نخر خانمی. اگه دستش بازه بذار بگیره. پس انداز برا خودتونه. 

آره عزیزم میدونم چی میگی

ولی من دوست دارم وسیله خونه بخره ک راحت باشیم بعدا

خودش دوست داره طلا بگیره

برا همه مناسبتا طلا میگیره

عزیززززم. طلا خیلی گرون شده. ان شااله بعد عروسی خدا انقد بهتون بده طلا بخرین که از چشمتون بیفته &nbs ...

وای مرسی عزیزممم😍😍

من عاشق طلام،یعنی هرچقدر بدن از چشمم نمیوفته😂😂

فکر نکنم کسی تو دنیا اندازه من طلا دوست داشته باشه

وقتی بابام پول دستش میومد اونقدر ادا و ناز میکردم که برام طلا بخره😂😂

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
آره عزیزم میدونم چی میگی ولی من دوست دارم وسیله خونه بخره ک راحت باشیم بعدا خودش دوست داره طلا بگی ...

خیلی هم عالیه. مگه رسم جهیزیه ندارین که پدر شما کمک کنن بهتون؟

مرسییی گللم  مبارکت باشههه انشاءالله همیشه پر از طلا باشییی😍😍

ممنون عزیزم همچنین شما اگ سرویس دلخواهت رو نگرفت میتونی تمیمه بگیری البته نمیدونم شهر شما میزارن یا ن من ک خیلی دوس دارم