2777
2789
عنوان

به زودی باید برم زندان به خاطر...

9144 بازدید | 145 پست

با سلام تعجب میکنم  از وفای بعضی ها

سر یه مسأله توی خیابون یه آقایی چشم بد داشت به نامزدم (عشق سه ساله)ودعوا  و حسابی از خجالتش در اومدیم دو جای بدنش شکسته شدن و کار به شکایت کشیده شد و نتیجه این شد یه سال زندان و74شلاق و دیه بعد از کلی دوندگی ورضایت گرفتن شد سه ماه زندان و همون 74ضربه شلاق وحکم قطعی شد وباید تا ده روز دیگه خودمو معرفی کنم  ومیشم یه زندانی حالا این وسط خانم میگه دیگه نمی‌خوام باهات باشم به نظرتون چیکار کنم آیا درسته بعد از این سه سال  آشنایی اینجور رفتار کنه تازه من با این روحیه چه جور این  سه ماه زندانی رو تحمل کنم...

واااای😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

مطمئن بودی تو این3سال با ادم درستی تو رابطه بودی؟ خیلی زود پشتتو خالی کرده😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حق داره

نرمال نیستید با احترام

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

سه ماه عین برق میره 

توهم یاد میگیری هیچکسی به جز خودت ارزش جنگیدن نداره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

سلام پسرخاله عزیز 

تو چقدر شبیه پسرخاله منی 

آخه کی گفته بخاطر یکی که معلوم نیست برای تو یانه دعوا کنی  زندان 

الانم که حکم اومده اول آخر باید بری 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی

چه دخترای نمک به حرومی پیدا میشت مطمعن باش دنیال بهونه بوده بره سراغ از تو بهتر که دستش اومد

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋