2777
2789
عنوان

راجب مهریه میشه راهنمایی کنید

730 بازدید | 40 پست

من همسرم ۱۰۰سکه مهرم کردن

ولی شنیدم میگن کمتر از عرف قانونیش که ۱۱۴ تا هست بزنی

۱۴تا بیشتر بهت نمیدن

حقیقت داره آیا؟

اصن این پروسه مهریه چجوریه قوانینش

کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه هر چند تا بشه با قسط بندی به زن تعلق میگیره حتی اگر شوهر فوت بشه اگر مالی داشته باشه اول مهریه زن رو به قیمت روز ازش برمیدارن بش میدن بعد به وراث میرسه مهریه خیلی مهمه تو ایران تنها صلاح زنه البته حق و حقوق برای خانمهای شاغل بهتره 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
درسته  کلا مهریه گرفتن توی ایران سخت و چرته مگر اینکه خود مرد بخاد چیزی بده  بهتر بود در ...

ینی الان ۱۰۰تا الکیه همون ۱۴ تا بیشتر نمیدن؟

بستگی ب درامد و حقوق مرد داره 

مثلا اونی ک ۴۰۰سکه س اونم دیگه ۵۰ تاشو بتونه بگیره 

دیگه اگه نداشته باشه یا نخاد بده چند ماهی ی سکه میدن بهت 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
مهریه هر چند تا بشه با قسط بندی به زن تعلق میگیره حتی اگر شوهر فوت بشه اگر مالی داشته باشه اول مهریه ...

مثلا چه چیز هایی؟

ینی الان ۱۰۰تا الکیه همون ۱۴ تا بیشتر نمیدن؟

نه بابا اینا چیه همون 100 سرجاشه یکی اصلا50 تا سکه مهرشه همونو میگیره چه ربطی  داره 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
بستگی ب درامد و حقوق مرد داره  مثلا اونی ک ۴۰۰سکه س اونم دیگه ۵۰ تاشو بتونه بگیره  دیگه ...

اها ینی موظفه هرچند تا که زده رو کامل بده حالا چه قسطی چه کامل درسته؟

نه بابا اینا چیه همون 100 سرجاشه یکی اصلا50 تا سکه مهرشه همونو میگیره چه ربطی  داره

مرسی عزیزم

یکی از دوستام گفت ۱۴تا بیشتر نمیدن ذهنمو درگیر کرد

نه اشتباهه تمام ۱۰۰ تا رو می تونی بگیری به همراه حکم جلب طبق قانون مهریه تا ۱۱۰ سکه زندان هم داره در صورت عدم پرداخت مرد بالاتر از ۱۱۰ سکه زندان نداره ۱۱۰ تاش طبق قانون قابل پرداخته مابقی رو زن باید بتونه ثابت کنه شوهرش توانایی مالی برای پرداخت داره برادرم وکیل هست الان ازش براتون پرسیدم 

نه اشتباهه تمام ۱۰۰ تا رو می تونی بگیری به همراه حکم جلب طبق قانون مهریه تا ۱۱۰ سکه زندان هم داره در ...

وای عزیز دلم خیلی ممنونم ازت💋❤️