2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی بچه میخواد.......بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بچه آوردن نیست که عزیزم آدم باید ببینه شرایط یه زندگی خوب رو می‌تونه برای اون بچه مهیا کنه یا نه

خب میبینم زندگیمونو 

میشه ولی شوهرم بیش از حد استرس داره 

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
خب میبینم زندگیمونو  میشه ولی شوهرم بیش از حد استرس داره

با توجه به افزایش نجومی قیمت ها تا حق دارن 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
واقعا کوچیک باشه بهتره ؟

آره نظر من اینه خیلی هم قبول دارم نظرمو

اگه من همون موقع یکی دیگه آورده بودم الان دوتاشونم بزرگ کرده بودم ولی دخترم حالا دیگه بزرگ شده از بچه حالت داری فاصله گرفتم انگار باید از نو شروع کنم

[QUOTE=263430844]خخخخ خیر سرم پیشگیری طبیعی داریم [/QUOTE تو که حامله ای😂

کو آخه لعنتی مثل بچه نداشته ها همش تو رویای حاملگیم تا پریودم دیر میشه میرم تو توهم .... 

۲۰ سالمه

میدونی من میگم آدم وقتی جوونه و حوصله داره بچه بیاره چه عیبی داره الان شما۲۰سالتونه بچه هاتونو با حوصله بزرگ کنین فردای روز که بچه هاتون بزرگ شدن به لطف خدا اونموقع هم جوونید و میتونید کنار بچه هاتون جوونی کنید با شوق و ذوق زندگیتونو بکنید و خیلی مسائل دیگه 

من ۳۱سالمه دیگه خیلی داره دیر میشه اینجوری که شوهرم نشسته

آره بعدا پشیمون میشید. تا دیر نشده اقدام کن شرایط هیچ وقت ۱۰۰ درصد اوکی نمیشه

خواهر؛؛؛ شوهرمو چیکارش کنم کلا حرفشم نمیزنه