2777
2789
چه جوری درست میکردی؟

شیربذارجوش بیادبعدتو یه ظرف دیگه شیرسردواردبرنج روحل کن یک قاشق مرباخوری پودربادام بریز بعدبریزتوشیردرحال جوشیدن ومرتب هم بزن تاجوش بیادشکرهم بریز وقتی جوش اومدزیرشو کم کن ولی بافاصله های کم هم بزن چون ته بگیره بدمیشه.نسبتشم اینه یک لیوان شیر+یک قاشق غذاخوری سرصاف اردبرنج+یک قاشق چایخوری پودربادام.نوش جون

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اگر محدودیت آلرژی و غذایی نداره  خیلی چیزها میتونین بدین  خرما ..جو دوسر ..موز ..به حالت ...

سلام بچه منم رفلاکس داره چیا میدی بهش؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیربذارجوش بیادبعدتو یه ظرف دیگه شیرسردواردبرنج روحل کن یک قاشق مرباخوری پودربادام بریز بعدبریزتوشیر ...

شکر سرده 

آرد برنج هم سرد

بادام هم سرد

به جا شکر نبات بردار آسیاب کن 

پوست بادام هم بگیر بچه دل درد میشه و کم کم برای روده بچه ضرر داره

وسط روز هم چند برگ آویشن ونبات دم بزار بده بخوره چون بچه غذا خورشده سر دل نکنه 

سلام بچه منم رفلاکس داره چیا میدی بهش؟

خیلی دست بسته پیش میرم 

صبحا که اکثرا جو دو سر و میزارم بپزه شیرینش میکنم میدم 

یا نون و ریزه میکنم تو چایی خیییییییلی کم رنگ شیرین بهش میدم 

نشاسته ذرت حالت فرنی 

تخم مرغ هم که دادم چند بار آورد بالا خیلی بد

دیگه ندادم 

اصلا خیلی چیزها رو میترسم حتی امتحان کنم

💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞

مامانایی که فرسته های کوچولودارین.حسابی ازاین لحظات لذت ببرین چون بعداخیلی دلتون برای تک تک این خاطره هاتنگ میشه خیلی.بعدنگین نگفتیااااا😄

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
خیلی دست بسته پیش میرم  صبحا که اکثرا جو دو سر و میزارم بپزه شیرینش میکنم میدم  یا نون و ...

چایی که بدتر میشه

دارو میخوره؟

من پریروز ماهی دادم نمیدونم درسته یا نه

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
آبگوشت چه جوری درست میکنید ؟

نفخ نخود میگیرم و معمولی میزارم بپزه رب نمیزنم تا آب گوشت قشنگ جا بیفته با نون خشک بهش میدم البته نون و کم میدم که معده بچه اذیت نکنه ولی او دوست داره

عدسی هم با پیاز رنده شده و سیب زمینی رنده شده و هویج رنده شده و آب قلم بهش میدم چند تا تیکه نون سنگک هم میندازم داخلش ولی نونش کم بهش میدم که بچه معدش اذیت نکنه

شکر سرده  آرد برنج هم سرد بادام هم سرد به جا شکر نبات بردار آسیاب کن  پوست بادام هم ...

بچش ۱۱ماهشه دلپیچه نمیگیره عزیزم.من اردبرنج هم خودم درست میکردم بابرنج ایرانی.اردبرنجای بیرون کیفیتش پایینه.فقط اگه خودتون اردبرنج درست میکنید خوب بذارید خشک بشه بعدش چون نم داشته باشه کپک وباکتری میذاره.بادوم فکر کنم گرمه عزیزم

من سوپ ماهیچه زیادمیدادم یک روز درمیون الان خیلی گرون شده متاسفانه

من هر روز گوشت میدم نمیدونم چی بدم از کی غذای سفره بدیم؟

بچش ۱۱ماهشه دلپیچه نمیگیره عزیزم.من اردبرنج هم خودم درست میکردم بابرنج ایرانی.اردبرنجای بیرون کیفیتش ...

درست میکشن گلم احسن به شما

اخه سردی به بزرگ و کوچیک ربطی نداره  بچه اذیت میشه

من اصلن بلد نیستم آرد برنج و خوب درست کنم 

دانه های برنجم قشنگ له نمیشه 

میشه راهنماییم کنی

بچه هاتون چند وعده شیر خودتون میدین؟ 

تا ساعت چند میخوابن صبحا

من مادرم مرتب دعوام میکنه میگه به بچه مرتب شیر خودت بده هم کمتر مریض میشه هم برای ذهنش خوبه هم دندون میخواد بیرون بیاره کمتر اذیت میشه