2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین

75 بازدید | 7 پست

من باکسی در ارتباطم  ولی خونوادم راضی ب ازدواج نمیشن به  اینکه خونوادش  از لحاظ فر هنگی ب ما نمبخورن ولی من خیلی دوستش دارم

الان یه خاستگار برام اومده که کارش لیزیک ماشین  هس  خونوادشم ب ما میخورن نمیدونم پارو عشقم بذارم یا رو عشقم بمونم خیلی حالم بده  کدومش درست تره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته نمیدونم از پسش برمیام یا نه 

تا کس دیگه ای تو ذهنت وارد رابطه جدید نشو

به باباش فکر کن

به اینکه علاقه بیخود نمی ذاره منطقی فکر کنی

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
 ازدواج با دوست پسر علاقه ای ندارم😐

اون بدبخت هرار دفعه اومد خاسنگاری ولی خونوادم ب هیچ وجه راضی نمیشن الان اون‌پسر میگه من فکر میکنم این دوران نامزد بودیم و حالا  بهم خورده اگه فکر میکنی بااو خوشبختری سد راهت نمیشم 

اون بدبخت هرار دفعه اومد خاسنگاری ولی خونوادم ب هیچ وجه راضی نمیشن الان اون‌پسر میگه من فکر میکنم ای ...

من عذرمیخوام ولی پسر جماعت این حرفا و‌کارا فیلمشونه

وارد این بازیا نشو لطفا 

وقتی خونوادت راضی نیستن نکن پس فردا پسره تو زندگی آدم نباشه باید زخم زبوناشونو تحمل کنی

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀