از استرس دارم میمیرم.خوایم نمیبره از ترس کنکور.همه اش هم تقصیر خودمه خدا بکشه منو😭چرا دیر شروع کردم اخه😭میخوام درس بخونم ولی نمیشه انگار جونم بالا میاد میرم سراغ کتاب.یکی نیس بگه خبر مرگت کنکور دی ماهو دیگه واسه چی ثبت نام کردی.میدونم به زور بتونم دهم و یازدهمو تا دی جمع کنم.کنکور دیو خراب میکنم میدونم و میکُشنم🥲به صد تا مشاور هم تو تلگرام پیام دادم یکیش جواب نمیده😩یعنی اگه کنکور دی رو خراب کنم روی نتیجه ی کنکور تیرماهمم تاثیر بد داره؟؟؟😭
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن