2777
2789

از استرس دارم میمیرم.خوایم نمیبره از ترس کنکور.همه اش هم تقصیر خودمه خدا بکشه منو😭چرا دیر شروع کردم اخه😭می‌خوام درس بخونم ولی نمیشه انگار جونم بالا میاد میرم سراغ کتاب‌.یکی نیس بگه خبر مرگت کنکور دی ماهو دیگه واسه چی ثبت نام کردی.میدونم به زور بتونم دهم و یازدهمو تا دی جمع کنم.کنکور دیو خراب میکنم می‌دونم و میکُشنم🥲به صد تا مشاور هم تو تلگرام پیام دادم یکیش جواب نمیده😩یعنی اگه کنکور دی رو خراب کنم روی نتیجه ی کنکور تیرماهمم تاثیر بد داره؟؟؟😭

رلطی به تیر نداره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم شو

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

عزیزم دنیا به اخر نمیرسه فوقش سال دیگه کنکور میدی اصلا نگران نباش اگر الان سه تا نفس عمیق بکشی بهت راهکار عالی میدم 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

یه سنجشه دیگه بده ضرر نداره نه تاثیری نداره 

صرفا جهت آشنایی بچه ها با تغیرات کنکور طراحی شده نا احت نباش درستو بخون بخاطر آیندت

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

نفس عمیق بکش اول دختر😐

هنوز تا کنکور دی هم وقت هست

تا کنکور تیر هم ۲۰۰ روز وقت هست

استرس ازت چیزی رو درست نمیکنه

اگه سوالی در زمینه کنکور داری بپرس

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

از الان بشین برنامه بریز گوشی رو بذار کنار بخون

دی خودت رو امتحان کن اما تیر سعی کن عالی امتحان بدی 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم.