2777
2789
عنوان

نظرسنجی یخچال فریزر

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 58 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکانالم ترفندای باحال میگم برات 🌈

ایده غذامو میگم با روش پخت تا فکر نکنی چی بپزی🍱🥘🥗

تجربیاتم توتربیت فرزند👩‍👧‍👦

از پوشک گرفتن

پاسخ ب سوالات شما ❓❓❓

عکسهای ارسالیتونو میزارم تو کانال

بصرف روزمرگی

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن     ایتاس

https://eitaa.com/rozmareham

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
ممنون دوستان.. 🌹❤️

سلام تاتاپیک زن داداش من شخصی روخطاب قرارندادم که دلخوری پیش بیادشمامن رو ریپ زدی

دروردی حال برادربامادرم کمتراز دومتره چندماه بوبعدعروسی یکبار در،شون نزدم،،،ندیدم خونشو گفتم به توچه

تاخودشون صدام کردن،،،،یکبارسوالی نپرسیدم،برادرم بیار سادهه ومظلوم و ولی گفتم اذیتی کردبگوخودم گوششومیکشم،،،،ماسرتو هستیم مشکل ایجادنمیکنیم چیزی پیش اومدفحش و نفرین ماندو

یک داداشم فوت شده نوجونی مونده این بایک خاهر

کلاسرمون توکارخودمون

من بچه نداده خدا ،، زن داداشم چند روز زایمان کرده توبارداریش زنگ میزدن تنهاش بیا فلان روزبیشش باش چند بار،،،فلان دکترنوبت سونوبگیر،،،،حرفی نبود باجان دل انجام دادم.

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

۸تیرجراحی بینی داشتم وقتی بهشون گفتم داداشم گفت زنم استراحتیه مادرم کاراشومیکنه مواطبشه عملتوبندازیک ماه بعد،،،من گفتم نمیشه من کاراموگردم سوپ پختم اگرحالم بدبود مامان شایدچند روزبیادپیشم توبگو مادر زنت بیادکه زنت تنهانباشه،چون هرموقع میاد میمونه،چند روز،،،،خلاصه انگاربهشون برخورد

شوهرم پیشم موندحالم افتصاح گچ خونی صورت کبود مادرم ۱۱صبح اومدناهاردرست کردن خورد قبل ۵ رفتن گفتم بروکاری بود خبرمیدم،مراعات عروس کردم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اوناچی فاصله ماشاید ده دقیقه نباشه داداشم سربهم نزد،،آبروجلوشوهرم رفت

عروس خانم یک تماس نگرفت که چراعمل کردی من زایمان دارم

فراموشم نمیشه کاریشون ندارم اما اونا کاریم داشتن سعی میکنم مثه چی ندو عم زودبرسم بهشون

بازقانع نشدی که ماچقداساده وسواری میدیم،،،دیگه مشکل خودتی

شمازودقضاوت کردی

داداشم مال خودش ببره باخودش

دلت جای دیگه پر،سرکسی خالی نکن

دوستان بنده یخچال دیپونت گرفتم متاسفانه درقسمت خدمات وضمانت حمایت نشدم حالا اگرخواستید بخرید به این قسمتش توجه کنید 

حالا این همه پول دادم ناراحتم حداقل شما حواستون به این باشه

حتما دوقلو بگیر خیلی خوبه من الجی دارم عالیه ، کاش الجی و سامسونگ بود هنوز ، اسنوا هم خوبه ، الکترو ...

قشنگی فقط مهم نیست خدمات دهیش ازهمه مهمتره که دیپونت اینکارونمیکنه بازهم خوددانید