سلام عزیزم ، الان تاپیکتو دیدم، میتونید از برنامه و سایت سمت خدا وام بگیرید، هر ماه یکبار برای ثبت نام باز میشه ، حضور ذهن ندارم دقیقا چه تاریخی بود ، فکر کنم ۱۸م هر ماه قمری هست، و بغیر از اون مناسبتهای مختلف مثل ولادت امامان و پیامبر و ماههای مبارک ثبت نام های مناسبتی هم داره ، قبلا از طریق استوری اینستاگرام samtekhoda @ من پیگیر بودم و ثبت نام کردم ، اما شما از طریق سایت پیگیر باشه ، روز ثبت نام ساعت ۱ظهر سایت باز میشه و متقاضی زیاده اما با صبوری میتونید ثبت نام کنید، لازم عکس صفحات شناسنامه و کارت ملی خودتو همسرتو و مدارکی برای صحت دوره ناباروریت مثل معرفی نامه مرکز ناباروری یا قبض پرداختی برای پانکچر و انتقال و ... یا هرچی که داری رو تو سایت آپلود کنی ، پس از قبل ازشون عکس بگیر داشته باش، من خودم فیش واریز برای پانکچر و برگه اتاق عمل که بهم داده بودن عکس گرفته بودم فرستادم ، تو همین نی نی سایت هم خیلیا ثبت نام کردن و میتونی سمت خدا رو اینجا سرچ کنی بیشتر اطلاعات بگیری، مبلغ وام ۱۲میلیون بود ، یک هفته نشده برام ریختن، ماهی ۵۰۰ قسط ، فکر کنم ۴درصد بود یا کمتر ، اگه پذیرش شدی برای دریافت وام یه فرم برات میفرستن از طریق واتساپ برام فرستادن الان فکر کنم با ایتا کار میکنن، و اونو پر کردم ، یه چک صیادی هم به مبلغ ۱۲ت براشون با فرم پست کردم به آدرس قم. و بلافاصله برام واریز کردن. امیدوارم تو این راه سخت به خانومای عزیز کمکی کرده باشم.