2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که خوش اخلاق و متین هست همیشه در هر زمانی به روزِ

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
ظاهری شیک باش و به استایلت برس آرایش درست و سبک داشته باش.. همینا..

اینجوری خودم میدونم کلی

جزئی نمیدونم چطوری شیک باشم چه استایلی مده چه آرایشی چه زیورالاتی اینا رو نمیدونم 

خیلی ببخشید انقدر رک میگم آدم فضول نباشه غیبت نکنه از لحاظ رفتاری کاملا به روزه...................یه همکار داریم فضول.........یعنی میبینمش پیش خودم میگم این نمونه کامل یک زنه بیکلاسه....................همه میگن ها

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همیشه تو کیفت آینه ، رژ ،ضد افتاب ،دستمال کاغذی ،اسپری الکل داشته باش

بعد از غذا خوردن مسواک بزن

ناخوناتو مرتب باشن

لباسات همیشه اتو کشیده باشن

کفشاتو قبل از بیرون رفتن تمیز کن ، و همیییشه جنس خوب بخر

🩵🪸

خیلی ببخشید انقدر رک میگم آدم فضول نباشه غیبت نکنه از لحاظ رفتاری کاملا به روزه...................یه ...

تعریف از خود نباشه از نظر رفتاری اوکی ام

ظاهری و رفتاری ( آشپزی و هنر و رقص و اینا ...) منظورمه

تعریف از خود نباشه از نظر رفتاری اوکی ام ظاهری و رفتاری ( آشپزی و هنر و رقص و اینا ...) منظورمه

خوب آشپزی خیلی مهمه........................

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه ساعت شیک و جنس خوب بخر

دستبند و یه انگشتر ظریف و شیک بخر 

همیشه خوشبو باش عطر و ادکلن بزن

قبل از خرید هرچیزی رنگاشو ست کن

مثلا مانتو آجری میخری ،یا شال که ستش باشه بخر

اگه خواستی کفش بخری باز سعی کن ست باشی

وای چقد از باش و کن و بخر استفاده کردم تووجملاتم😐

🩵🪸