2777
2789
عنوان

شوهرم یه هفته س منو گذاشته خونه پدرم.

4043 بازدید | 100 پست

سلام خانما خوبین من چون نمیتونم مشکلمو جای دیگ بگم اومدم از شما راهنمایی بگیرم.

شوهر من فیلم خاک\ بر\ سری زیاد میبینه ک دیگ عادتش شده وریشه در نوجوانیش داره و بارها بحث و دعوا داشتیم قول داده بود نبینه و اون دوستش ک بهش فیلمارو میرسونه قطع ارتباط کنه

هفته پیش منو دخترم تو حموم بودیم وقتی اومدم بیرون متوجه شدم بازم دیده و خود ار\ضا\یی\ کرده دیگ من خیلی عصبی شدم و بهش گفتم چرااینکارو کردی و داد میزدم اونم گف ن تو خواب ج/ن/ب شدم ولی دروغ میگف.

یه ماه قبلم فهمیدم ب  همون دوستش ز زده رفته پیشش.

هستین بقیش بگم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاک تو سرش 

بگو

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

متوجه نمیشم چرا حساسی البته متاهل نیستم ولی اگه بعدا شوهرم این کارو کنه جدی نمیگیرم مردا تمام فکرشون پی همین چیزاس دیگه

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه