2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم حامله نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی دارم

این ماه کلومفین و لتروزول و اچ سی جی و کیوتن100 و اینفولیک و متفورمبن و خرما و سیاهدونه و ارده و خرما میخوردم و شکم هم گرم نگه میدارم ببینم خدا چی میخواد

خدایـا شكرت♥😍😘
حتما میرم خداکنه راحت باشه

ببین این ک من رفتم پیشش اصلا به عکس رنگی و اینا اعتقاد نداره 18 تا دفتر 100 برگ داره که اسم اونا ک بچه دار نمیشدن دارو داده بچه دار شدن رو نوشته

خدایا شکرت .....
منم تنبلی دارم این ماه کلومفین و لتروزول و اچ سی جی و کیوتن100 و اینفولیک و متفورمبن و خرما و سیاهد ...

تو رو خدا کلومیفن نخور سقط میاره، من خوردم سقط شد! با اینکه اصلا خانمهای فامیل اطرافم هیچ کس سقط نداشته! 

خودت رو ببند به ورزش ، کلومیفن ، متفورمین و اچ سی جی استفاده نکن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
منم تنبلی دارم این ماه کلومفین و لتروزول و اچ سی جی و کیوتن100 و اینفولیک و متفورمبن و خرما و سیاهد ...

دو از جون سقط رخ بده هزار تا بدبختی دیگه داره، آسیب می‌زنن به دیواره رحم ، پریدی می‌ریزه بهم و.... 

تلاش کن و ورزش کن 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
وزنم هم بالاست

اصولی وزنت بیار پایین، اصولی یعنی چی؟

هر چیزی مواد نگهدارنده داره حذف کن، تنقلات ناسالم حذف کن مثل چیپس و پفک و ... 

به جاش همون پول رو بده مغز بادام، گردو، فندق بخر، میوه و سبزی بخورید.

روغن بازاری نخور کنجد بخر و خیلی کم مصرف کن.

ورزش بکن از روزی ده دقیقه شروع هر هفته یه ذره بیشترش کن ولی استمرار داشته باش، آب زیاد بخور، جوانه سبز کن و بخور

شیرینی نخور! شیرینی دشمن سیستم باروری هست هر چیزی توش قند و شکر داره نخور، همین باعث میشه کلی وزنت کم بشه