2777
2789

امکانش هست با ا یو دی حامله شه کسی؟؟

یکی از آشناها طلاق گرفته مدتیه ولی انکار روزای آخر رابطه داشتن،میگه پریودی عقب افتاده،

جنین از چند ماهگی تکون میخوره ؟؟

ممکنه با ایودی حامله شدن ما 

الان هجده سالشه😅

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مادر شوهر من سر شوهرم ای یو دی داشته بعد میبنه سه ماه پریود نمیشه می‌ره دکتر 

بهش میگن حامله هست 

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

این جنین و تکون خوردن ملاکته؟؟😆

اون خانوم خودش میدونه چ خبره،میره تست میزنه ،نه که منتظر تکون خوردن بمونه.بعدم بچه وقتی تکون میخوره که شکم اینقد تابلو بالا اومده باشه که برا اثباتش دیگه منتظر تکون خوردن نداریم😃😃😃

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

احتمالش زیر ۱٪

یه یه درصدی بالاسرت پست گذاشته.😆منم ایودی  دارم خودم البته

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

جدا؟؟؟     خدا حفظش کنه براتون😅💙

بله 

ممنونم قشنگم😅

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
این جنین و تکون خوردن ملاکته؟؟😆 اون خانوم خودش میدونه چ خبره،میره تست میزنه ،نه که منتظر تکون خورد ...

خخخخخ ن آخه خودش گفت،

گفت حس میکنم یچیزی تو شکمم تکون میخوره

جرعت نمیکنه تست بزنه،میترسه واقعا خبری باشه،امکانشو نداره ب شوهرش برگرده

واقعا

بخدا 

مامانم روزی که فهمیده بود میخواسته بود سکته کنه 

اونم چند سال پیش که چیزای تقلبی کمتر بود تو بازار

خخخخخ ن آخه خودش گفت، گفت حس میکنم یچیزی تو شکمم تکون میخوره جرعت نمیکنه تست بزنه،میترسه واقعا ...

حکم طلاقو اصلا نمیدن.یعنی طلاق اجرا نمیشه تا زمانی که ازمایش حاملکی رونشون دادگاه ندید