هروقت ب مشکل بر میخوریم میگه باز تو اون سایت کوفتی بودی😂😂
واسه همین بهش گفتم دیگ نمیام سایت
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
هر کی بخواد خودش میاد دیگه. شوهر من سال ۹۷ عضو شد ولی نمیدونه که من میدونم☹️
چه جور فهمیدی
ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه ببین دعات کردم یا نفرین ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*