کامپوزیت میکردید یا لمینت یا هیچکدوم.. واقعیتش دندونام لک ندارن ولی زردن میخام سفید بشن..چنتا دندون عقبیا خراب بود کشیدم دوسه تاشونم پر کردم.. بنظرتون کامپوزیت کنم ارزشش داره کسی اینجا کرده جدیدا هزینش چقدره و چ مدت طول میکشه خراب سه...
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
میشه بگی چرا .. من گفتم دندونام لک ندارن ولی شدید زرده مسواکم میزنم بااینحال.... میگن میخای سفید شع ...
کامپوزیت خیلیییی مصنوعی و تابلو میشه معمولا
اگه با شکل و فورم دندون هاتون مشکلی ندارید و مشکل فقط رنگشه باید بلیچینگ انجام بدید
خواهش میکنم عزیزم❤