2777
2789
عنوان

شما جای من بودید

172 بازدید | 7 پست

کامپوزیت می‌کردید یا لمینت یا هیچکدوم.. واقعیتش دندونام لک ندارن ولی زردن میخام سفید بشن..‌‌چنتا دندون عقبیا خراب بود کشیدم دوسه تاشونم پر کردم.. بنظرتون کامپوزیت کنم ارزشش داره کسی اینجا کرده جدیدا هزینش چقدره و چ مدت طول می‌کشه خراب سه... 

کامپوزیت خیلی ضایعست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعنی؟

اره خدایی نکن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره خدایی نکن

میشه بگی چرا .. من گفتم دندونام لک ندارن ولی شدید زرده مسواکم میزنم بااینحال.... میگن میخای سفید شع باس کامپوزیت کنی.  خلاصه مرسی ک جواب دادی هیچکس جواب نداده😊

میشه بگی چرا .. من گفتم دندونام لک ندارن ولی شدید زرده مسواکم میزنم بااینحال.... میگن میخای سفید شع ...

کامپوزیت خیلیییی مصنوعی و تابلو میشه معمولا 

اگه با شکل و فورم دندون هاتون مشکلی ندارید و مشکل فقط رنگشه باید بلیچینگ انجام بدید

خواهش میکنم عزیزم❤

کامپوزیت خیلیییی مصنوعی و تابلو میشه معمولا  اگه با شکل و فورم دندون هاتون مشکلی ندارید و مشکل ...

اوکی مرسی... چون شنیدم بلیچینگ شش ماه اینا دوباره رنگش عوض میشه نمی‌دونم باز .. ممنون ک گفتین