2777
2789

سلام

دوستانی ک تجربه آی وی اف داشتین خواهش میکنم تو اشتراک گذاشتن تجربیاتتون دریغ نکنید

برای من دکتر اشرفی تو کلینیک رویان تشخیص آی وی اف دادن ولی من تصمیم داشتم تو کلینیک مام پیش دکتر نصر آی وی افمو انجام بدم اما مام گفت دکتر نصر ایران نیستن و تیمشون کار انجام میدن 

حالا من موندم واقعا تو انتخاب کلینیک و دکتر، از دکتر اشرفی راضیم ولی حقیقتا احساس خوبی نسبت ب رویان ندارم ولی از طرفی هم هیچ شناختی از تیم دکتر نصر ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاندی دکترتون کی بود؟؟ آخه هم دکتر مهمه هم کلینیک

بيشتر از دكتر كلينيك مهمه پزشك جنين شناس مهمه

گاندي دكتر چوپساز ولي روزايي كه خودش نبود و من وقت سونوم بود و بايد سونو ميشدم دكتر تهراني و اون يكي دمتر كه اسمشون يادم نيست انجام ميدادن 

برام نوشته بود قبل انتقال پي آر پي خودش نبود دكتر تهراني پي آر پي انجام داد انتقالمم تهراني انجام داد بخاطر همين ميگم جنين شناس كاينيك مهمه چون داروها و سونوها يه كار تيمي هستش و روتين كه ممكنه همه جا همون طور باشه روال كار ولي مهمه جنين شناس كه تبحر داشته باشه از تخمك و اسپرم معيوب برات با كيفيت ترين جنين بده