2777
2789

عصبیم

ناراحتم

استرس دارم 

کلافه ام 

حس میکنم زندگیم تخصصی قهوه ای شده

امروز فهمیدم موقع عمل کیست یه تخمدانم برداشته شده دکتر میگفت احتمالش هست چون کیست بزرگ بوده به رگ عروقی آسیب رسونده تحلیل رفته 

تنبلی تخمدان که داشتن فیبروم اضافه شده یه تخمدانم ازبین رفته همسرم بچه هم میخواد 

اگه این قهوه ای شدن نیست پس چیه؟!؟!؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم، با یک تخمدان هم میشه بچه دار شد، ان شالله به زودی باردار میشی، منم یه تخمدانم به رحم متصل بود، تازه رحمم نصف اندازه بقیه آدما بود، الان بچه دارم

ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
عزیزم مامان منم همین شده  تازه فقط بخاطر اشتباه دانشجوها بعدشم منو به دنیا اورده

آخه همون یه تخمدانمم تنبلی داره فیبرومم دارم بدجور شوکم چرا دکتر بهم نگفت تخمدانتو برداشتم یا بخش بزرگیش ازبین رفته 

خاله ی من یه لوله نداشت نمیدونم همون تخمدانه یا فرق داره  دکتر گفته بود بهش احتمال بارداریت نصفه 

یه بچه اورد بعدش دومی رو دوقلو اورد شوکه شد اصن برا دومی برنامه نداشت خداخواسه بود😁