2777
2789
عنوان

فکر کنید شوهرتون رو میخواید بزارید دیوار آگهی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 76 پست

من مینویسم :

این شخص فقط جنبه ی تزئینی دارد و هیچ کاربرد دیگری ندارد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش خوبد مفتکی 🤣 من ۳۱ سال و مجرد  خودم از هرجهت خوب  ولی همیشه حسرت یه همدم توی ...

تو اطراف منم پسرا در فکر همدم هستن دختر پیدا نمیشه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خوشگله 

وضعیت مالی عالی 

خونه داره 

ماشین داره 

اخلاق عالی فقط گاهی لجباز میشه...

دست و دلبازه 

قد بلند چشم و ابرو مشکی و چهار شونست 

باغ هم داره 

فقط یه مشکلی هست من شوهر ندارم 😅

غذای مورد علاقه من سبزی پلو با ماهی و باقالللی پلووو با گردن هست 

من بگم همش خوبیه بچم چشم میخوره

البته چون هنوز شوهر نشده همش خوبیاشو میبینم احتمالا  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اره والا 😂😂 امروزم از دستش عصبانیم زد آبمیوه گیریمو شکوند گفتم بزارمش دیوار معاوضه با یک آبمویه گ ...

خوب بابا عصبانیشون نکنید.. بخدا من دیشب آخر شب الکی باهاش بحثم شد اونم مقصر بود..چون سریع صداشو میبره بالا..فقط صبحانه بهش ندادم که تنبیه بشه .ناهار غذای گرم و سالاد گذاشتم جلوش... الانم تموم شد انگار نه انگار...باید کوتاه اومد چون میخوایم زندگی کنیم

چهره معمولی

صدا پر جذبه و عالی

درامد زیاد

پدرِ نمونه

مهربون و خوش اخلاق

قد بلند

چشم ابرو مشکی

همسر دلسوز

باعث شادی منو بچه ها ساعاتی که خونس

طلبکار همیشگی😬

پرو و بی ادب وقتی خانواده شو میبینه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

خوش قیافه 

قد بلند 

تیپ خوب 

درس خونده و مهندس 

وضعیت مالی خوب 

خانوادهدوست 

حرفهای عاشقانه زیاد بلده 

بیخیال و دل بزرگ برای بیرون رفتن یکم اذیت می‌کنه که پنج ساعت طول می‌کشه برای بقیه موارد اوکی 

دست بزن دار 

قیمت سه چهار تا لواشک خوشگل برای تعویض