2777
2789

(اصلا نمیخام بگم راجب کیه حرفم شمام اگه میدونین نگین) اگه کسی بهت اعتماد کرده بهت گفته عاشق فلانی ام چرا میری با همون ازدواج میکنی😐حداقلش اینه که اگه توام عاشقش بودی میتونستی به اون دوستت بگی یا یه دلجویی میکردی اون همه دنیاشو بااون تصورکرده اعصابم خورده نمیخام قضاوت کنم ولی ترکیدم دیگه نمیتونستی خودتو بزاری یلحظه جای اون طرف که وقتی خبر ازدواجتو شنید چقدر خورد شد و شکست؟دیگه شاید نتونه به هیچکس اعتماد بکنه متاسفم اگه رک میگم ولی تو کل زندگیشو نابود کردی😑بی مرامی کردی من همه جزئیات زندگیتو نمیدونم نمیخام قضاوت بیجا کنم ولی اگه یه درصد حقو بهش میدی یه دلجویی کوچیک ازش بکنی بد نیست

برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...❤🍃

اون عشق اگه عشق باشه کسی نمی تونه بدزدتش خیالت راحت

حتما یکی از طرفین وا دادن و تمام

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همینو میتونم بگم این عشق های یکطرفه رو برای دوستاتون تعریف نکنید ممکنه این مدلی ضایع بشید ارزشش رو نداره

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚

متوجه نشدم از حرفات

اما اگ عشق دو نفر بهم واقعی باشه هیچ نفر سومی نمیتونه بیاد و خراب کنه چیزیو

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عشقی که دزدیدنی باشه بدرد نمیخوره من ندزدمشم یکی دیگه میدزدتش اون عشق رو قاتی اشغالا بذار دم در&nb ...

عشق یه طرفه بوده که یه دوست صمیمی به دوستش گفته و همیشه براش تعریف میکرده که میخاد با اون ازدواج کنه حتی گریه میکرده بخاطرش بعد اون پسر عاشق مخاطب تاپیک شده مخاطب تاپیک میتونست به دوستش بگه یا راجبش حرف بزنه 

عشق یه طرفه بوده که یه دوست صمیمی به دوستش گفته و همیشه براش تعریف میکرده که میخاد با اون ازدواج کنه ...

خب شاید پسره موقعیتش خیلی خوب بوده

دختره نخواسته همچین کیس ازدواجی رو به خاطر عشق یه طرفه دوستش از دست بده

اون میدونسته دوستش هرگز قرار نیست به اون پسر برسه 

شاید روش نشده با دوستش دربارش حرف بزنه

اما چون اون پسر و دختر با هم ارتباطی نداشتن این دزدیدن عشق به حساب نمیاد

{ خانم هستم }
خب شاید پسره موقعیتش خیلی خوب بوده دختره نخواسته همچین کیس ازدواجی رو به خاطر عشق یه طرفه دوستش از ...

الان زندگیشون تق و لقه و دختره به طلاق فکرمیکنه خودشم نتونست با اون خوشبخت شه دل ینفر دیگرم شکست شاید اشتباه میکنم ولی کارمای کارش نمیزاره خوش باشه با شوهرش

الان زندگیشون تق و لقه و دختره به طلاق فکرمیکنه خودشم نتونست با اون خوشبخت شه دل ینفر دیگرم شکست شای ...

ربطی به کارما نداره عزیزم

زندگیا اکثرشون الان تق و لقن

اون پسر دوسپسر اون دختره نبوده پس حق الناسی هم گردن این خانم نیست

{ خانم هستم }
ربطی به کارما نداره عزیزم زندگیا اکثرشون الان تق و لقن اون پسر دوسپسر اون دختره نبوده پس حق الناسی ...

ولش کن نمیتونم کامل بازکنم جریانشونو فقط اعصابم خورد شد از خوندنش کاش حداقل خوشبخت بود آدم میگفت ارزش داشت