2777
2789
عنوان

در رابطه با کک سوال دارم

1489 بازدید | 22 پست

حدود یک ماه پیش پیش مهمون اومده بود خونمون، دایی بابام گوسفند داری و ابنا داره و در عین حال مرد فوووققققق العااادهههه کثیفیه، حالا ازون شب خارشای منو بابامو بچه ی چهار سالمون شروع شد بخاطر جای نیش کک... بعد یه هفته اوکی شد و دیگه خبری از رد کک نبود، بجز بابام که اونو نیش میزدن، حالا اون رفته سفر و دوباره دارن منو نیش میزنن... بگین چیکار کنم.... همش کلافه ام

سم پاشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز از خونه برین بیرون

در و پنجره هارو ببندین

کل خونه رو سم کامن بزنین

روز بعد برگردین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اگه توی لباس و اینا باشه چی؟ چندبار ریختم همروووو شستم حتی رخت خوابا 

سم بگیر از این اسپری ها

بزن تو خونه و خودتون هم چند ساعتی برید بیرون 

میمیره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم معمولا کک ها شب ها ادم و نیش میزنن

یه شب تا صبح بیدار باش 

همین ک حس کردی روی پوستت چیزی حرکت میکنه سریع برو حموم و لباس ها تو داخل آب خییلییی داغ در بیار و اومدی بیرون لباس تمیز بپوش ، اون لباس های قبلی رو هم تمیز بشور و داخل آبش رو هم نگاه کن ببین کک ها رو میبینی یا ن 

من با همین روش تا حالا چند بار کک ها رو شکست دادم 😂 عوضی ها فقط هم منو نیش میزدن

عزیز تا خارش دیدی همون لحظه برو حموم با لباس برو زیر دوش 

جاروبرقی عالیه تند تند بکش 

برا من بعد دو ماه هنوز جای نیشاش نرفته نمیدونم چرا 

ما رفتیم خونه مادرشوهرم اون مرغ و خروس داره 

میپرید حشره من میگفتم این چیه 

میخندید میگفت بیرَ هست ترکی همچبن چیزی 

بیشعور نمیگفت لااقل بدونیم دارو بگیریم بزنیم یا در بریم والا 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ی پارچه سفید پهن کن رو زمین میان روش

مادرشوهرم بهم یاد داد

بعد سریع بگیرشون و با دوتا ناخونای شصت دستت بچلونشون میمیرن

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...