2777
2789

ب نظرتون این کار درسته؟

دختر خاله من فقط یدونه واتساپ رو تو گوشیش داره ک اونم فیل شده‌بود دیگه هیچی نداره تو گوشیش فقط ی شاد رو داره باباشم نمیزاره فیل شکن نصب کنه و میگه تو درست لطمه میزنه اونم بهش گفته ک قبلا واتساپ کار میکرد ب درسم لطمه میزد؟

باباش گف آره یکم

ب نظرتون این منصفانس؟ برا دختری ک ۱۴ سال داره؟

آخه این همه سختگیری؟

ن اینستا ن توییتر ن یوتوب هیچی نداره این بشر بعد بابام میاد این حرفو میگه

آره درسته به نظرم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشه صلاحشو اون بهتر میدونه ... بنظرم زوده ک اصلا گوشی داشته باشه 🙄

نه دیگه ۱۴ خوبه.دختر من نداره،بچه خواهربردارام از ۵ سالگی تبلت دارن...هروقت میگه میحوام میگم گوشی منو بابا کارتو راه میندازه.۱۴ میتونی داشته باشی

به نظرم فیل ترش ک ن داشتن خیلی خیلی زوده برای بچه ی۱۴ساله!

حتی همون گوشی هم بدون نظارت بزرگترها، من صلاح نمیدونم.

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

بعنوان یه مادر حق میدم به پدر و مادرش.ولی باید جایگزین کرد.تفریحات خانوادگی و دسته جمعی و هم تفریح دونفره ،پدر و دختری و مادر و دختری حتما داشته باشند.با چند تا خانواده که دختر همسن و سال دارند،و مورد تایید خانواده هست ارتباط داشته باشند.سورپرایز تولد خودش و تدارک ببیند برای دوستاش.و تاجایی که میتونند محبت کنند.محبت پدر خیلی لازمه تو این سن واسه دختر خانم

خدایا خودت پناه دلم باش.
چرا؟

چون الان سن حساسیه عقلش دست احساسش بهتره درسش رو بخونه بعدم با هرکس تو واتساپ پیام می‌داده می‌تونه کار واجب داره پیامک بده تو شاد هم امکان چت وجود داره الان فیلت رشکن برای چی میخواد

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
حرف حق

گوشی لازمه.ولی فیل تر   شکن یه بدیایی داره کنار همه ی خوبیاش...اونم اینه که دسترسی به چیزایی خواهی داشت که ذهنتو طوری مشغول میکنه که تا یه چندوقت هیچی از درس  نمیفهمی