2777
2789
عنوان

رابطه دور

284 بازدید | 25 پست

خانوما واقعا نیاز دارم به راهنماییتون میخوام بدونم کار درستی کردم؟!!

من با دوست پسرم الن ۲ ماهه تو رابطه ایم و بعد الان رفته یه کشور دیگه حدود یه ماهی هست پیش بهترین دوستش ولی هر روز در ارتباطیم ولی یه مدت سرد شده بودیم که من فهمیدم خبراییه بعد امشب که حرف زدیم فهمیدم دوستش بهش گفته حالا تو که ویزات وقت داره ۱ ماه دیگه بیشتر بمون بعد تردید داشت بمونه یا نه چون من اول رابطه گفته بودم اگر میخوای رابطه دور و از طریق چت و اینا باشه من نیستم چون واقعا نمیتونم خیلی سختمه با اینکه اینو میدونس امشب خیلی شک داشت و اینا و من بهش گفتم که من نمیتونم اگر میخوای دور باشیم من اهلش نیستم که بخوای یه ماه دیگه هم اونجا بمونی و بهش گفتم اگر خواستی بمونی به من بگو نه اینکه ۱ هفته هی سرد رفتار کنی بعد گف هم میخواد اونجا بمونه هم نمیخواد رابطمون قطع شه که منم گفتم خب باید تصمیم بگیری چون من اهل اینطور رابطه ای نیستم به نظرتون کار درستی کردم؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا ابد که اونجا نیست. برمیگرده. دندون رو جیگر بذار.

بابا قرار بود یه ماه بیشتر نمونه حالا میخواد تا بهار بمونه دوستش بهش اصرار میکنه بمونه میگف میشه من بمونم و هنوز تو رابطه باشیم یا ویتی برگردم تو کسیو نبینی و دوباره شروع کنیم که گفتم نه

من خانم نیستم ولی از نظرم کار درستی نکردی . هنوز خبری نیست که اینقدر خطو نشون براش کشیدی 

خب من نمیتونم اتیجای اول رابطه رو پشت تلفن و ویدیو کال بگذرونم و همش فک کنم الان اونجا با کی هست و نیس اینجوری اشنایی جواب نمیده که خودت اگر دوست دخترت یه ماه بره سفر بگه میخوام بیشتر بمونم تا بهار چیکا میکنی

خب من نمیتونم اتیجای اول رابطه رو پشت تلفن و ویدیو کال بگذرونم و همش فک کنم الان اونجا با کی هست و ن ...

از سن و سال من دوست دختر دوست پسر بازی گذشته . ولی قرار نیست فرار کنه که بالاخره میاد بعد میتونید از هم شناخت پیدا کنید . وقتی هنوز نه به باره نه داره اینقدر داری سختگیری میکنی بعدا که نامزد شدین یا بعدش که عقد کنید یا بعدش میخوای چکار کنی . ناراحت نشیا ولی اگر من جای پسره بودم میگفتم تورو بخیرو مارو به سلامت

از سن و سال من دوست دختر دوست پسر بازی گذشته . ولی قرار نیست فرار کنه که بالاخره میاد بعد میتونید از ...

اخه گفت اگر من بمونم تو بازم منتظر میمونی که گفتم نه 

به نظرم عاقلانه تر برخورد کن . داری الکی سخت میگیری. بعدش هم دورانهای دیگه آشنایی منطقی باش 

والا نمیدونم میخوام منطقی باشم ولی واقعا عذاب میکشم همینطوری هم از همه عزیزام دورم دیگه اینم اینجوری کنه خیلی سخته برام