2777
2789

خونشون کلا به شوهرم زنگم نزدن واسه تسلیت، خواهرم گفته بود عموی شووووهر دووووره نمیخواد بریم

الان پدر شوهر خواهرم فوت کرده منو شوهرم تماس گرفتیم با دومادمون تسلیت گفتیم (چون ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم)

دیگه خونواده شوهرم هیچکدومشون زنگم نزدن تسلیت بگم این درحالیه که من واسه هرکی که عزا داره سریع زنگ‌میزنم و تسلیت میگم.. 

کمکم کنید لطفا به نظر شما چیکار کنم 

بگم به شوهرم که با خونوادش بریم خونه خواهرم واسه تسلیت 

یا نه واسم‌مهم‌نباشه منم

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀

مهم نباشه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

نه نیاز نیست با خانواده شوهر بری خودت شوهرت برو 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعا عمو شوهر خیلی دوره نیازی نبود میومد برای مراسم ولی پدرشوهر خواهرت فرق داره  یعنی جای ...

نه عزیزم یکی نیست 

اخه بقیه دومادامون و‌پدرم‌و مادرم و داداشم رفتم خونه پدر شوهرم‌واسه تسلیت فقط اون خواهرم و شوهرش نرفتن البته اینو‌بگو‌. خواهرم کلا جایی که نتونه خودشو نشون بده نمیره مثلا اگر جایی بود که خودشو به رخ بقیه میکشید حتما میرفت 

عمو با پدر خیلی فرق میکنه عزیزم  تو و شوهرت برید مراسمای پدرشوهر خواهرت

ما چون شهر دیگه زندگی میکنیم برا تسلیت زنگ زدیم 

و وقتیم مریض بود مدام خودم زنگ میزدم احوالشونو جویا بودم 

حالا برگردم شهرمون خونه بابام میبینمشون  دیگه باز نیازه برم‌خونشون بنظرتون؟

نه عزیزم یکی نیست  اخه بقیه دومادامون و‌پدرم‌و مادرم و داداشم رفتم خونه پدر شوهرم‌واسه تسلیت ف ...

خوبه عزت می‌زارید 

اما لازم نیست عموی شوهرت چه ربطی به خواهر برادرت داره 

پدر شوهر بازم فرق میکنه 

تو مراسمشون دو دقیقه میرفتیدبس بود

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد