2777
2789
عنوان

سونوگرافی بنظرتون چیکار کنم

140 بازدید | 12 پست

سلام بچها دکتر سونو روز ۱۰ سیکل نوشته حالا خودش اون روز نیس و روز ۱۲ سیکل منو میبینه بنظرتون همون ۱۲ بگیرم ببرم یا همون ۱۰ اخه دارم آمپول تحریک فولیکول میزنم میخاد ببینع چقد تاثیر داشته که آمپول ازاد سازی بده چ کنم دیر نیس ۱۲ منو میبینه همین دو روز تاثیر نداره  

خب تو سنوت رو توهمون روزی که گفته بده بعدٲ نشونش میدی دیگه 

نه منظورم اینه که اون ۱۰ نوشته ینی میخاسته اگه خوب باشه فولیکولام همون روز ازاد سازی بده حالا اون روز نیس دو روزبعد برم مشکلی ک نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم اینه که اون ۱۰ نوشته ینی میخاسته اگه خوب باشه فولیکولام همون روز ازاد سازی بده حالا اون رو ...

اها خب فولیکول معمولٲ 13سیکل غالب میشه واسه من که اینطوری بود بعد از مصرف قرص و آمپول لتروزول

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
اها خب فولیکول معمولٲ 13سیکل غالب میشه واسه من که اینطوری بود بعد از مصرف قرص و آمپول لتروزول

خب منم همینو شنیدم ک میگن روز ۱۲،۱۳ سیکل غالب میشه من میگم روزی بدم ک خودشه ۱۲ سیکلمم هست باز میگم حتما ی چیزی میدونی که ک گفته ۱۰ موندم اصلا😂

خب منم همینو شنیدم ک میگن روز ۱۲،۱۳ سیکل غالب میشه من میگم روزی بدم ک خودشه ۱۲ سیکلمم هست باز میگم ح ...

والا دکترت بهتر میدونه ولی روالش اینجوری که 13 ،14،15راستی درحال حاضر داروی خاصی مصرف میکنی؟

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
اره لتروزل و آمپول فولیتروپین استفاده میکنم اولین ماه هست

منم دوسه روزه تواقدامم باشش تا فولیکول 22و16و17 واسم دعاکن من سابقه پلی کیستیکم دارم😔

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
منم دوسه روزه تواقدامم باشش تا فولیکول 22و16و17 واسم دعاکن من سابقه پلی کیستیکم دارم😔

دلم برات روشنه ماه بعد میای میگی بیبی چکم مثبت برات دعا میکنم گلم منم خیلی استرس دارم ولی باید به چیزای خوب فکر کنیم 😍

دلم برات روشنه ماه بعد میای میگی بیبی چکم مثبت برات دعا میکنم گلم منم خیلی استرس دارم ولی باید به چی ...

فدات عزیزم خدا ازدهنت بشنوه ایشلا توهم به هرچی دلت میخاد برسی

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊