2777
2789

من تازه وارد نی نی سایت شدم دو هفته میشه بعد میام از تایپک بیرون اصلا بلد نیستن برم توش یا باز تایپک بزنم الانم شانسی اومدم به خدا بلد نیستم گفتم بزار زود بپرسم بیام بیرون بلد نیستم باز بیام اینجا تو رو خدا بم یاد بدید منتظرم☹❤

همینجا بمون نرو بیرون گم نشی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب☹ به خدا راست میگممم

عشقم منم کیبوردم ژ نداره..

شما داره؟؟😂😂😂

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
چرا خب☹ به خدا راست میگممم

عزیزم شما الان تاپیک زدی دیگه😐🤷🏻‍♀️

چیشو بلد نیستی فداتشم😂

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
عزیزم شما الان تاپیک زدی دیگه😐🤷🏻‍♀️ چیشو بلد نیستی فداتشم😂

الان میخوام بیام بیرون برم سرچ کنم یه چیزی

بعد مثلا فردا میخوام تایپک بزنم بلد نیستم بیام اینجا الان شانسی اومدم