2777
2789
عنوان

ختنه کردن پسر سه ساله و عوارض آن

3199 بازدید | 47 پست

سلام بچه هامن پسر سه ساله و نیمم رو  دوشنبه هفته پیش ختنه کردم (خواهش میکنم نیاید بگید وای جقد دیر ختنه کردی و فلان بهمان چون ب اندازه کافی شنیدم و این‌جمله ب درد من نمیخوره )

میخاستم بگم دکترش گفت روز بعد از ختته پانسمانشو باز کنید ما پاتسمانو باز کردیم ک‌حسابی خون اومد ک بعدش قطع شد 

بعد روی التش کلا خون‌مردگیرفت دوسه روز بعد ادرارش هم مشکل پیدا کرد از جیش کردن خودداری میکنه یا جیغ میکشه نمیدونم جیکار کنم وقتی هم ادرار میکنه دوشاخه سه شاخه ادرار میکنه ،ینی خون مردکیه یا عفونت کرده کسی این مدلی شده؟ ب روش سنتی هم ختنه کردیم حلقه جواب نداد

ببرش دكتر

بچه اذيت ميشه موقع جيش

اكثرا تا كوچيكه ختنه كردن اينجا 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با دکترش تماس بگیر زودتر ببرش پیشش نگاه کنه تو این شرایط ما نمیتونیم ندیده نظربدیم.انشالله چیزیش نباسه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
پمادی چیزی نداد بزنی سر آلتش که عفونت نکنه؟؟

دارم میزنم تتراسکلین ینی بعد ۶ روز اصلا نمیتونه جیش کنه

بخدا داغونم خودمم ۴ ماهه حاملم تورخدا دعا کنید زود خوب بشه دعای غریبه میگیره

میترسه ادرار کنه عزیز 

پسرخاله من ۴سالش بود ختنه کردن اونم میترسید شلوار و ش و ر ت نمیپوشید میترسید خون بیاد کم کم درست شد

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

چند شاخه ادرار کردن نشونه اینکه مجرای ادرارش باید باز بشه. مجددن به دکتر مراجعه کنید پماد تتراسایکلین هم استفاده کنید برای جلوگیری از عفونت

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

کلا طبیعیه ادرارش یه مدت کج میشه یه بار همین مدلی ک گفتی

منم دوماه پیش ختنش کردم دکتر گفت احتمال داره خون بیاد ادرارش مثه قبل نباشه گاهی خون مردگی دیده بشه گاهی ترشح زرد داره گاهی کبود میشه ولی اصلا نگران نباش خودش خوب میشه

فقط تا میتونی چربش کن

دارم میزنم تتراسکلین ینی بعد ۶ روز اصلا نمیتونه جیش کنه بخدا داغونم خودمم ۴ ماهه حاملم تورخدا دعا ک ...

انشاالله عزیزم درست میشه.

طفلی فقط میترسه شما دعوا یا سرش داد نزن با حرف زدن درست میشه 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

پسرم سیزده روزه بود ختنه کردیم این مشکلات خدا رو شکر واسش پیش نیومد ببرش دکتر عزیزم نگرانم نباش استرس واسه خودتم خوب نیست قدیما تازه پسر بچه ها رو میذاشتن بزرگ بشن ختنه میکردن که واسشون جشن میگرفتن (ختنه سوران)

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"