2777
2789
چرانامزدت تلاش نمیکردبرات ببخشیدمیپزسم ترس داشت یااعتمادنفس نداشت

اگ قبلی بوده اون خیلی ب درو دیوار میزد از خونوادش جدا شد کلا رفت خونه اجاره کرد و همین باعث بدبختی شد و  شروع کرد ب رفیق بازی و قمار ..... خانوادشم سر همین آبروی منو همه جا بردن ک تقصیر تویه از خونه رفته ..در حالیکه همه میدونستن  اون چشه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه جدا شدم با بدبختی .... ک یکی دوهفته بعدش یکی بهم پیام داد شنیدم جداشدی و  من خیلی اومدم جل ...

بسلامتی عزیزم انشااله هرچه اونجاناراحتی دیدس این طرف خوشی وخوشحالی ببینس

ولی وقتی خواستم جدا شم خیلی داغون بودم هیچوقت فکر نمیکردم شوهر الانم بیاد سمتم دیگه چون بدجور  رابطمون تموم شد و تو دوران نامزدیم خیلی میفرستاد جلو ک   عقد نکنم یبار دیگه بهش فرصت بدم و قبول نکردم ...ولی وفتی اومد بعد ی مدت   خییییلی حالم خوب شد خیلی بهتر از قبل 

بسلامتی عزیزم انشااله هرچه اونجاناراحتی دیدس این طرف خوشی وخوشحالی ببینس

میدونین آدم بعًضی وقتا  حکمت رودرک نمیکنه ..من خیلی از خدا گلایه کردم ک چرا ۵ سال این همه بدبختی پیش خانوادش تحمل کردم ولی باز همیشه از خودم می‌گذشتم و برا خانوادش بهترین هدیه ها رو می‌بردم ک دوسم داشته باشن خیلی برام مهم بودن فایده نداشت بدتر میشدن ... واقعا سخت بود ۵ سال بدترین چیزا رو دیدم با چشام  ولی باز تحمل میکردم .....ولی بعد اینکه تموم شد فهمیدم من کلا کور شده بودم نابود بودم هیچی نمیفهمبدم از زندگی .....بعد اینکه شوهرم اومد سمتم  و مخصوصا بعد نامزدی فهمیدم  اصلا اولین باره معنی عشق رو درک میکنم  ..حتی اولین باریم ک با خودش حرف زدم عاشق نبودم وابستگی بچگی  بوده ...

ولی وقتی خواستم جدا شم خیلی داغون بودم هیچوقت فکر نمیکردم شوهر الانم بیاد سمتم دیگه چون بدجور   ...

درکت میکنم چون منم این دوره گذروندم امایه جوردیگه خداایشون سرراهم گذاشت وقبول خودش حاج قاسم 

بنده خدامیخواسته تلاششوبکنه آماری بدبه توزشخورد

دیگه بعد این  نامردی دومیم فهمیدم ک عشق  کلا یچیز خیلی خاصه و تا  الان فقط قکر میکردم  ک عاشق شدم قبلا ...حتی عاشق خودشم نبودم مث اینکه ...چون الان ی حسی دارم ک هیچوقت تجربه نکرده بودم جتی تو اون ۵ سال رابطه با نامزدساابقم ...اون نتیجه کارای پدر و مادرش بود .خیلی از اقوامشون اومدن پیشم ک حلالشون کن  همه می‌دونستن ک خیلی اذیتم کردن ...نتونستم. خدا ببخشه منم میبخشم .چون خیلی اذیتم کردن 

میدونین آدم بعًضی وقتا  حکمت رودرک نمیکنه ..من خیلی از خدا گلایه کردم ک چرا ۵ سال این همه ...

اره میدونم خوب چی میگی  امامابنده های کم طاقتیم بدلیل کارداره میبینیم پشیمون میشیم که ازاون خرفهابهش زدیم

درکت میکنم چون منم این دوره گذروندم امایه جوردیگه خداایشون سرراهم گذاشت وقبول خودش حاج قاسم 

اره الان خیلی زیاد راضیم . دقیقا اولش دوباره مخالفت شروع شد ...البته دیگه جرعت نداشتن خیلی واضح بگن. غیر مستقیم میگفتن .منم گفتم یبار الکی ردش کردم این دیگه چند سال  میگفت توروخدا برگرد عقد نکن باهاش معلومه ک خیلی دوسم داره   ی هفته نشد اومدن خاستگاری دوباره ...خیلیا سعی کردن خراب شه نذاشتم .گفتم ک  خیلی منتظر مونده درحالیکه من نامزد بودم و دیگه بیخیال این شدم ..الان دیگه واقعا میخامش ... 

روزی هزار بار خدا روشکر میکنم ک از اون رابطه خیلی سمی نجاتم داد .....من داغون بودم .ولی الان دارم معنی زندگی رو بعد چندین سال میفهمم ...میفهمم ک عشق و عاشقی میتونه خیلی لذت بخش باشه وفتی طرفت آرامش زندگی رو بهت بده  برا همین میگم تا دیر نشده اگ کسی از انتخابش راضی نیست عقب بکشه اما با دلیل .. تا آه کسی پشت سرت نباشه .و مطمعنم وقتی  تو همه تلاشتو  برا ی رابطه داشته باشی و باز بهت سخت بگذره اگ تموم شه نباید ناراحت شی .چون مطمعنم خدا بهترشو سر راه آدم قرار میده  ک اصلا فکرشم نمیکنه .

الهی شکرایناهااتیش بیار معرکه هستن دشمنن ن رفیق پای انتخابت بمون تاتهش 

آره .دیگه اینبار رو اجازه ندادم  دوباره  خراب کنن .... ترجیح دادم کسی ک چندین سال منتظرم موند بدون اینکه باهم باشیم رو انتخاب کنم و  عاشقش یشم 

امشب چرا همش عشق و عاشقیه

اتفاقا تاپیکم راجب همین عشق و عاشقی قبل ازدواج بود😑

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!