2777
2789
عنوان

کادو تولد پنج سالگی پسرم چی بخریم ؟

1040 بازدید | 15 پست

سلام دوستان آخر هفته تولدشه هنوز هیچکاری نکردیم

کیک و تم تولد و کادو 

انقدر درگیر مربضی بودیم اصلا فکرمون نرسید به تولد

لطفاً راهنمایی کنین

یک سالگی ماشین شارژی، دو سالگی سه چرخه، سه سالگی دوچرخه، چهارسالگی استخر توپ خریدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه سنگینا رو خریدی

فوتبال دستی

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

به نام خدا

منم بچتون

والا پسر نمیدونم ولی این ۲ سال برای دخترم ۱ سالش طلا هریدیم  ۱ سالش هم عروسک سخنگو

ولی ی هلیکوپتر یا ی ماشین لودر هایی هست سایز بزگن حدودا ۳ یا ۴ تومن قیمتشون..واقعا حرکت میکنن و بچه میتونه بیل و ایناش تکون بده.از اونا بخر

با گاو بحث نکن⁦✨
اسکوتر تابستون خریدیم براش کفش اسکیتم داره  دیگه چی

من‌پسرم الان۱۴سالشه ولی تو این سن ماشین کنترلی زیاد دوست داشت اگه نداره میتونی براش بخری

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
منم واسه دخترم هرسال طلاخریدم یادگاری وکنارش عروسکی اشپزخونه ای

ما سال اول پول طلا نداشتیم فقط موقع تولدش باباش ی گوشوار ۴ گرمی براش خریده بود.برای همین عروسک خرید دیگه..ولی امسال النگو خرید..ایشالا ۶ ماه دیگه هم ی پلاک و زنجیر

با گاو بحث نکن⁦✨