2777
2789

توی تاپیک قبلیم شرایطشو توضیح دادم 

من دوسش دارم اونم میگه که دوسم داره

ولی مامانش خیلی دخالت میکنه توی زندگیمون تازه از الان که دوستیم اینجوریه

اینم عاشق مامانشه

دیشب بهم میگفت ما یه عروسیو میخوایم که اگر من طوریم شد یا نبودم مامانم مریض شد پرستاریشو بکنه و مراقبش باشه🥲 

از مامانش متنفرم خیلی اذیتم کرد خیلی 

الانم به خاطره اونه که قهریم و کارمون به تموم شدن کشیده

وزن فعلی:۵۹،.۶۰🤭 هدف اول :۵۷ 😉هدف دوم:۵۵😊هدف سوم ۵۳ 😄و هدف نهایی:۵۰😌♥️☺ عضو گروه آبی 💪😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورشو خط قرمز بکش بذا بره ور دل نه نه جونش بشینه و پرستاریشو کنه

ما چرا به خدا توکل نکنیم؟ آیا خدا برای بنده کافی نیست؟ قبل از انجام هر کاری به این فکر کنیم که خداوند شاهد و ناظر بر اعمال ماست و در پیشگاه خداوندیم ....خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ور نه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
کات کن بره مغز الاغ خوردی مگه

با اینکه خیلی دوسش دارمو خیلی دلمو شکستن و تحقیر شدم فکر میکردم میشه درستش کرد اما نشد 

این وسطا خیانتم کرده بود که گفتم میبخشمش اما هیچ جوره نتونستم با دلم کنار بیام چون دقیقا همه اون چیزایی ک به من میگفتو توی چند روز به اون گفته بود

وزن فعلی:۵۹،.۶۰🤭 هدف اول :۵۷ 😉هدف دوم:۵۵😊هدف سوم ۵۳ 😄و هدف نهایی:۵۰😌♥️☺ عضو گروه آبی 💪😌

حس خوبی بهت ندارم از الان خودتو صاحب اختیار پسر مردم میدونی مامانش تو زندگیتون دخالت میکنه؟؟؟؟زندگیتون؟؟؟مگه شوهرته؟؟اون دوست پسرته صد در هزار مادرش و به تو ترجیح میده اون مادرشه یه عمر واسه پسرش زحمت کشیده خون دل خوزده بچش و بزرگ کرده چی میگی باباااا

حس خوبی بهت ندارم از الان خودتو صاحب اختیار پسر مردم میدونی مامانش تو زندگیتون دخالت میکنه؟؟؟؟زندگیت ...

اولا لطفا قضاوت نکن تا از چیزی اطلاع نداری

دوما قراربود ساله دیگه تابستون عقد کنیم 

با اینکه خیلی دوسش دارمو خیلی دلمو شکستن و تحقیر شدم فکر میکردم میشه درستش کرد اما نشد  این وس ...

چند سالته

خیانت و بچه ننه بودن دوتا از دلیلای اصلی برای طلاقه

تو همین نی نی سایت دوتا سرچ کنی دستت میاد

خودتو درگیر نکن و احساسی پیش نرو

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
چند سالته خیانت و بچه ننه بودن دوتا از دلیلای اصلی برای طلاقه تو همین نی نی سایت دوتا سرچ کنی دستت ...

۲۰ 

۲۰ 

اوووو کلی وقت داری

درس بخون برو سرکار از این ادمای سمی دور شو

هنوز نرفتی زیر ی سقف اینه وای ب بعدش

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
اوووو کلی وقت داری درس بخون برو سرکار از این ادمای سمی دور شو هنوز نرفتی زیر ی سقف اینه وای ب بعدش

خودمم میدونم 

ولی میترسم از اینکه کم بیارم 

اوووو کلی وقت داری درس بخون برو سرکار از این ادمای سمی دور شو هنوز نرفتی زیر ی سقف اینه وای ب بعدش

خیلی اختلاف فرهنگی داشتیم 

ولی با همه این وجود میخواستم حفظ کنم رابطه رو 

ولی از هرجایی حفظ میکردم از یه جای دیگه خراب میشد به خاطر این اختلافا

نمیدونم آدما چجوری از خدا نمیترسنو دل میشکنن 

این خانم هم خیلی دل منو شکست 

پسرشم انگار کلفت میخواست