2777
2789

عدد بتام ۱۷ اذر ۳۹۳

امروز ۱۹۴۹

۳۰ ابان ای یو ای کردم

بنظرتون خیالم راحت باشه خارج رحمی نیست دیگه؟؟؟؟

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر دو روز باید دو برابر بشه

اولین بتام ۲۲۱ بود 

دو روز بعدش شد ۲۶۸

یک روز بعدش شد ۳۹۳

امروز ۱۹۴۹

تقریبا الا ۵ هفته هستم 

عزیزم تو مرکز ابن سینا ای یو ای شدم تحت نظر هستم باید مراقب باشم 

تنها کمک من اینه میگن خارج رحم درد زیادی داره همین.انشاءالله زایمان میکنی سالم میاد بغلت .منم خیلی استرس دارم اخه یک سالو خورده پیش باردار شدم رشدش وایساد‌.الان کلا دلهره دارم فکر میکنم تخمکام ایراد پیدا کردن بعد شیمی درمانی.اینا رو گفتم هر کی با چیزی فکرش مشغولع ولی اگه دکترت نمیخواد هی ازمایش نده واقعا استرس بهت وارد میشه.والا به خدا بچه اولم که هیچی نمیدونستم راحت بزرگ شد نه ماهه شد و به دنیا اومد هیچی هم نفهمیدم اصلا حتی علائم بارداریم چیز خاصی یادم نمیاد باورت میشه؟؟؟

تنها کمک من اینه میگن خارج رحم درد زیادی داره همین.انشاءالله زایمان میکنی سالم میاد بغلت .منم خیلی ا ...

عزیزه دلم ممنونم از دلگرمیت الهی ک خدا سالم و صالحشو بهت بده شما مادر هستی از من ب خدا نزدیک تری دعا کن بهت سالم و صالحشو بده  ممنونم از حرفای قشنگت♥️♥️😘😘

عزیزه دلم ممنونم از دلگرمیت الهی ک خدا سالم و صالحشو بهت بده شما مادر هستی از من ب خدا نزدیک تری دعا ...

والا به قدری دعا کردم داغون شدم .خیلی بی قرارش بودم ولی خواب دیدم بچه ناقصی بوده وقتی بیدار شدم دلم اروم بود الان دلهره دارم میدونی چیه عزیزم بی خبری گاهی خیلی خوبه.من سر بچم هیچی نمیدونستم ببخشید فکر میکردم هر کی حامله بشه راحتم زایمان میکنه باورت میشه ان تی من عددش خطرناک بوده!!!من نمیدونستم!!!میدونی اگه میفهمیدم شاید خل میشدم از ۱۲ هفتع تا ۱۸ هفته.بچه هم سالم بود.ولی الان اطلاعاتم بالا رفته هر مرحله یک استرس عجیب غریب با فکرای عجیب غریب با سرچ های عجیب غریب میکنم.سعی کن فاصله بگیری خدا رو شکر بارداری هی نرو آزمایش هی نیا.ببین من سر بچه اولم بتام نزدیک پنج هزار بود.دکتر با خوشحالی گفتم باردارم گفت نه!!!شاید خارج رحمه.منم تو دلم گفتم مگه میشه خارج رحم باردار شد یعنی تو روده امه بچه!!!😂😂😂وقتی اومدم خونه تحقیق کردم!!گفت یا پوچه یا خارج رحمی.به خودم گفتم بتام مثبته مگه میشه پوچ باشه!!که در موردش خوندم از روز موعدم تا روز هشت هفته قلبم تو سینه نمیزد تو دهنم میزد.ولی بعد از هشت هفته تا خود ۳۸ هفته به راحتی گذشت در بی خبری😂😂