2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا به دادم برسین ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل بخدا فعلا که حالش خیلی بده و همش ۲۹سالشه

منم یکیو میشناسم مبتلا شد اوایل حالش بد بود الان ماشاءالله خیلی بهتره امام رضا و حضرت ابوالفضل رو واسطه قرار بدین برا منم دعا کنین

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
عزیزم من همسرم بیست ساله ام اس داره هیچ دکتری مثل دکتر فرهاد عصارزادگان نبوده براش همه ی داروهای اضا ...

خدا شفا بده همسرتون رو...تبریز هست این دکتر؟

خدا شفا بده همسرتون رو...تبریز هست این دکتر؟

ممنونم عزیزم منم همسرم ام اسش کنترل شده ست با این که از نوع پیشرونده ست نگران نباشین علم خیلی پیشرفت کرده 

تهران هستن عزیزم

ممنونم عزیزم منم همسرم ام اسش کنترل شده ست با این که از نوع پیشرونده ست نگران نباشین علم خیلی پیشرفت ...

خداروشکر....ایشون یه ماهه مبتلا شده و کورتون زدن بهش و سرم ۶تا بعد اونا عوض خوب شدن بدنش بدتر شده پاش کلا بی حس شده و زود زود از هوش میره

خداروشکر....ایشون یه ماهه مبتلا شده و کورتون زدن بهش و سرم ۶تا بعد اونا عوض خوب شدن بدنش بدتر شده پا ...

نگران نباشین یک دکتر خوب بره خوب خوب می شه همسر من تو شدید ترین حمله ش حدود یک ماه طول کشید خوب خوب شد ولی خوب بگم طوری بود که حتی قاشق هم نمی تونست دست بگیره چه برسه راه بره  ولی الان به لطف خدا مشکلی نداره

نگران نباشین یک دکتر خوب بره خوب خوب می شه همسر من تو شدید ترین حمله ش حدود یک ماه طول کشید خوب خوب ...

مرسی عزیزم امیدوارم کردی دستت درد نکنه آره بخدا اینم نمیتونه حتی قاشق بگیره دستش البته فقط سمت راستش از کار افتاده خیلی سخته ۲۹سالشه همش هممون فقط میریم دور از چشمش گریه میکنیم

مرسی عزیزم امیدوارم کردی دستت درد نکنه آره بخدا اینم نمیتونه حتی قاشق بگیره دستش البته فقط سمت راستش ...

الهی درکتون می کنم ولی مطمئن باشید خوب خوب می شه فقط  مراقب باشین که استرس نداشته باشه و روحیه شو نبازه در محیط آلوده و دودسیگار قرار نگیره فست فود به هیچ وجه نخوره و آرامش داشته باشه