2777
2789
عنوان

شب یلدا دو نفره

1527 بازدید | 30 پست

سلام خانم ها همیشه شاد و سلامت باشید 

نزدیک یلدا هستیم 

با تمام اتفاق های روزمره  بهتره شب یلدا شبی شاد و خاطره انگیز باش 

من و همسرم اولین شب یلدای که مشترک داریم. 

و میتونیم دو نفره برگزار کنیم 

همسرم ذوق خاصی ندارن  اما من می‌خوام متفاوت از شب‌های دیگ بشه 

چون می‌دونم با توجه به اینکه نمی‌تونیم با خانواده ها باشیم نمی‌خوام بعدا حسرت بخوره  

پیشنهادتون چیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک و دسر و ژله 

و خوراکی و...

تا حدی ک میتونی تهیه کن

ی غذایی ک هردو دوست دارین درست کن

شمع و عود و لباسای قشنگ و اینا

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

آخی قطعاخاطره ی خوبی میشه چون اولین یلدای مشترکتونه.عشقتون پایدارباشه عزیزدلم

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

یکم میوه و لبو و اگر تونستی خودت کیک بپز...

چون دو نفر هستید نمیتونید خیلی خوراکی بخورید 

ولی حتمااااا عکس بگیرید چون خاطره میشه 

من یه ریسه لامپی دارم😂😂هر مناسبتی میشه فوری اونو میارم میندازم رو میز لباس هر چی بتونیم و داشته باشیم میپوشیم و عکس میگیریم...ماهم غریبیم و پیش خانواده ها نیستیم و به نظرم اینجوری بیشتر خوش میگذره

میتونی یک میزو با پارچه سنتی تزئین کنی و دکوری های سنتی بذاری روش ، یا اصلا یک کرسی درست کنی با خوراکی های مخصوص

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

هیچی پیشنهاد چی مثلا ؟

شب یلدا فقط خوراکی خوردن دیگه ،،،،،

کار خاصی نیست که 

حالا اگه فرهنگی هستید بشینید حافظ بخونید و ف ال بگیرید 

دیگه کار خاصی نمیشه کرد که متفاوت بود 

خوب میشد اگه خانوادتون دعوت میکردین ولی دو نفره هم میشه،ی شب رویای😉

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉